AK Parti'li Yavuz'dan, Fransız Dergisine Sert Elelştiri - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Yavuz'dan, Fransız Dergisine Sert Elelştiri

AK Parti\'li Yavuz\'dan, Fransız Dergisine Sert Elelştiri

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, bir Fransız dergisinde Hz. Muhammed'e yönelik saygısızlığı kınayarak, sert bir dille eleştirdi.

03.09.2020 15:37  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, bir Fransız dergisinde Hz. Muhammed'e yönelik saygısızlığı kınayarak, sert bir dille eleştirdi.

İslamofobik Fransız dergisi Charlie Hebdo'nun, yine Hz. Muhammed'e yönelik hakaret içerikli karikatürleri yayımlanmasına tepkiler gelmeye devam ediyor. Yaşanan olay sonrasında açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, dergiyi kınayarak sert bir dille eleştirdi. Dergide çıkan karikatürlerin özgürlük olmadığını belirten AK Parti'li Yavuz; "Nüfusu iki milyarı aşkın olan Müslümanların değerlerine hakaret etmek, çizip-karalamak asla özgürlük değildir. Bu saygısızlıktır, ahlaksızlıktır, ilkesizliktir. Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) hiç şüphesiz bu alçakların ulaşamayacakları kadar pak ve tertemizdir. Sevgili peygamberimize yönelik hakaretleri, dergisinde yeniden yayınlama kararı alan Charlie Hebdo'yu şiddetle kınıyorum. İslamafobiyi ve ırkçılığı destekleyen her türlü hareket ile mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti'li Yavuz'dan, Fransız Dergisine Sert Elelştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gelibolu'da Orman Yangını Uyarısı
    14:54 Gelibolu'da Orman Yangını Uyarısı

    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Belediye İtfaiye Müdürlüğü, beklenen aşırı sıcak ve rüzgarlı hava nedeniyle köy muhtarları ve vatandaşlara orman yangını uyarısında bulundu. İtfaiye Müdürü Serhat Fırat, sıcak hava ve şiddetli rüzgarın orman yangınları için risk oluşturabileceğini belirtti. İlçede alınan tedbirlerin yanı sıra köy muhtarları aracılığıyla da vatandaşlara uyarılar yapıldı. Vatandaşlardan tarlalarında ateş yakmamaları istendi.

  • İnegöl'de otomobil bisikletli genç kıza çarptı
    14:53 İnegöl'de otomobil bisikletli genç kıza çarptı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobil bisikletli genç kıza çarptı. Yaralanan genç kız, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Adana'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 7 kişi yaralandı
    14:53 Adana'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

    Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, Uğur A. idaresindeki bir otomobil, kontrolden çıkarak otobüs durağına çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Uğur A. ile durakta bekleyen Metin C, Osman K, Hüseyin K, Aysel K, Nursever K. ve Çınar K. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı. Osman K. ve Metin C'nin durumlarının ağır olduğu belirtildi.


Advertisement