AK Parti Manavgat Teşkilatı Ankara'da Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Manavgat Teşkilatı Ankara'da Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Nejat Tığlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ile Birlikte Ankara'da Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu.

24.02.2011 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Nejat Tığlı ve Yönetim Kurulu üyeleri, belde belediye başkanları, meclis üyeleri ile birlikte Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, heyet Ankara'da, Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Teşkilat Başkan Yardımcısı Zeyyid Aslan, Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Şahin, Seçim İşleri Başkanı ve MKYK üyesi Haluk İpek'i ziyaret ettiler. Ziyaretlerde Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde, Manavgat'tan da bir milletvekilinin olması gerektiğini belirten İlçe Başkanı Nejat Tığlı, bu konudaki lobi faaliyetlerine devam edeceklerini kaydetti.

Heyet, ziyaret sırasında yetkililere, konuyla ilgili bir dosya ve Manavgat Şelalesi'nin olduğu bir de tabak plaket hediye etti.

Ziyarette, İlçe Başkanı Nejat Tığlı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Uslu, Süleyman Güneş, Ayşe Dinç Savur, Mustafa Aksoy, Mustafa Şahin, Mesut Erdem, Abdullah Yıldız, Hasan Erdem, Gündoğlu Belediye Başkanı Hüseyin Nalcı, Ilıca Belediye Başkanı Rafet Ünal, Side Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Taşağıl Belediye Başkanı Ahmet Alp, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Şahin, Belediye Meclis Üyesi Hakan Akar, Milletvekili aday adaylığı için ilçe yönetiminden istifa eden Hüseyin Öncel ve Abdullah Cengiz katıldı.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Manavgat Teşkilatı Ankara'da Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement