AK Parti Manisa'da Yol Haritasını Anlattı - Son Dakika
Politika

AK Parti Manisa'da Yol Haritasını Anlattı

AK Parti Manisa milletvekilleri, mahalle teşkilatı başkanlarıyla yaptıkları toplantıyla yerel seçimlerde uyguylanacak yol haritasını anlattı.

14.10.2018 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa milletvekilleri, mahalle teşkilatı başkanlarıyla yaptıkları toplantıyla yerel seçimlerde uyguylanacak yol haritasını anlattı.

AK Parti Manisa İl Başkanlığı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Veziroğlu Sosyal Tesislerinde düzenlediği 1. Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı ile 9 ilçeden 574 mahalle teşkilatı başkanını bir araya getirdi.

Manisa Milletvekili Murat Baybatur, toplantıda yaptığı konuşmada, önceki yıllarda yaşanan sıkıntıların yaşanmaması için çalıştıklarını ve çabaladıklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinde başkanlığı kazanmanın zor olmadığını dile getiren Baybatur, şunları kaydetti:

"Kimseyi kırmadan, bizlerin karşıt fikirlerin de olanlara bu mücadeleyi anlatarak, onlara dokunarak, Büyükşehir seçimlerinden zaferle çıkacağız ancak en önemli unsur sabır. Söylediğimizin sesinin yankısını önce yüreğimizden duyacağız ve samimi olacağız. Gece gündüz çalışacak, daha da güçleneceğiz."

Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık da yerel seçimde Manisa'yı yükseltecek bir ekiple çalışmanın önemli olduğunu belirterek, genel seçimde teşkilatın çok iyi çalıştığını, bunun yerel seçimlerde de devam edeceğinden emin olduğunu söyledi.

Milletvekili İsmail Bilen ise teşkilatın can damarının mahalle teşkilatı olduğunu ifade ederek, "Yerel seçimler için de aynı şekilde kapı kapı dolaşarak, bir kez daha yollara düşerek, bir kez daha meydanları doldurarak ve Manisa sokaklarını arşınlayarak bu seçimden de başarı elde edeceğiz." dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise Manisa milletvekili olarak halka hizmet etmenin gurur verici olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"AK Parti'nin Türkiye'ye yıllardır yapmış olduğu hizmet anlayışını Manisa Büyükşehir Belediyesi ile buluşturmak için var gücümüzle çalışmalıyız. AK Parti'yi, milletin değerlerini iradesini daha güçlü kılarak ileriye taşımak bizlerin boynunun borcudur. Bizler yapıcı bir ailenin neferleriyiz. Herkesle ve her kesimle iletişim kurmalıyız. Sıkılmadık el, girilmedik gönül, hasbihal etmediğimiz bir kardeşimiz kalmayıncaya kadar çalışmalıyız."

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli de yapılacak seçimlerde zafere ulaşmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Toplantıya, 9 ilçenin belediye başkanı, 17 ilçe başkanı ile AK Parti Manisa İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Manisa'da Yol Haritasını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu
    22:52 Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları Belediye Meclis üyeleri Abdullah Burak Livan ve Eda Büyükdemirci olarak atanmıştır.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı
    22:47 Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, göreve başlamasının ardından şehir içi ulaşım problemini çözmek için S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi ile toplantı gerçekleştirdi. Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar gibi konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceklerini belirtti.


Advertisement