AK Parti Manisa İl Başkanı Mersinli Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Manisa İl Başkanı Mersinli Mazbatasını Aldı

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, mazbatasını aldı.

14.02.2018 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, mazbatasını aldı.

Mersinli, yeni il yönetim kurulu üyeleriyle Manisa Adliyesine giderek, Manisa Yüksek Seçim Kurulu Müdürü Halit Çiçek'ten mazbatasını aldı.

Başkan Mersinli, gazetecilere yaptığı açıklamada, kongreye katılan Başbakan Yıldırım'ın, kendilerini ve Manisalıları memnun ettiğini söyledi.

Başkan Mersinli, önlerindeki ilk hedefin 2019 yerel seçimleri olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Türk ordusu Afrin'de büyük bir operasyon yapıyor. Şehitlerimiz var. Şehitlerimizinde en sevgilileri eşleri, çocukları, anneleri, babaları var. Orada şehadet şerbeti içmek, vatanımızı savunmak için büyük mücadele ediyorlar. Onların anneleri, babaları, çocukları, eşleri adına da onların orada yaptıkları işin boşa gitmediğini göstermek için, bu siyaset arenasında alın teri gözyaşı dökmek, milletin umudu Recep Tayyip Erdoğan ve milletimize layık olabilmek için bu kutsal emaneti alıyorum. İnşallah Manisa'da iyi işler yapacağız. İlk hedefimiz 2019 seçimleri. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'da hedef koydu. Biz iddialıyız. O gün 'Seçimi kaybedersek, bu siyaset arenasından çekileceğiz' dedik. Bugün yine aynı şeyi söylüyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Manisa İl Başkanı Mersinli Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement