AK Parti Mardin İl Koordinatörü Ören, İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Mardin İl Koordinatörü Ören, İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

AK Parti Mardin İl Koordinatörü 24. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Mardin ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

14.07.2017 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mardin İl Koordinatörü 24. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Mardin ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

AK Parti Mardin İl Koordinatörü Ören, yaptığı açıklamada, Mazıdağı, Derik, Kızıltepe, Nusaybin, Yeşilli, Ömerli, Savur, Midyat, Dargeçit ve Artuklu teşkilatlarını ziyaret ederek teşkilatları yerinde inceleme imkanı bulduklarını belirtti.

Teşkilatların AK Parti olgusunun temel taşlarını oluşturduğunu aktaran Ören, şöyle konuştu:

"Teşkilatlar, partimizin gücünü meydana getiren basamakların başında gelmektedir. Gördüğümüz kadarıyla AK Parti Mardin ilçe teşkilatları bu gücü 16 yıldır çok iyi korumuşlar. Tüm teşkilat başkanlarını ve yönetimlerini tebrik ediyorum. Zaten dava şuuruyla, vatan, millet sevgisiyle işine sımsıkı sarılan her iş başarılı olmaya mahkumdur. Bu arkadaşlarımız da ailesinden, işinden fedakarlıklar yaparak sahiplendikleri bu davayı yüksek bir çıtada günümüze kadar getirmişler."

AK Parti Mardin ilçe teşkilatlarının çalışma azimleri ve dik duruşlarının takdire şayan olduğunu söyleyen Ören, AK Parti'nin teşkilata ve teşkilatlanmaya önem veren kurucu başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yoldan ilerlediğini kaydetti.

Ortadoğu'da Türkiye'nin dimdik ayakta durmasının, halkın imanı ve teşkilatların birbirlerine olan güveninden kaynaklandığını aktaran Öner, her üyenin daha çok çalışmaktan ve hizmet etmekten yana olduğunu gördüklerini sözlerine ekledi.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ise, teşkilatlara yapılan ziyaretin bölge siyaseti açısından önemli olduğunu söyledi.

Dündar, şunları kaydetti:

"Mardin'in kalkınması adına olumsuzlukları ve sıkıntılarımızı daha iyi bir şekilde dile getirebileceğimizi umuyorum. Zor şartlar altında siyaset yaptığımız bu bölgede genel merkez ile olan bağlantılarımızı kolaylaştıracak olan Osman Ören'in hassasiyetlerimize daha ehemmiyetli olacağına inanıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Mardin İl Koordinatörü Ören, İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement