AK Parti Mardin İl Koordinatörü Osman Ören Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Mardin İl Koordinatörü Osman Ören Açıklaması

AK Parti Mardin İl Koordinatörü Osman Ören Açıklaması

AK Parti Mardin İl Koordinatörü ve 24. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti’nin Mardin’de 16 yıldır gücünü çok iyi koruduğunu kaydetti.

14.07.2017 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mardin İl Koordinatörü ve 24. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti'nin Mardin'de 16 yıldır gücünü çok iyi koruduğunu kaydetti.

AK Parti Mardin İl Koordinatörü ve 24. Dönem Siirt Milletvekili Osman Ören, partisinin Mardin ve Mazıdağı, Derik, Kızıltepe, Nusaybin, Yeşilli, Ömerli, Savur, Midyat, Dargeçit ile Artuklu teşkilatlarını ziyaret etti. İlçe teşkilatlarının önemine vurgu yapan Ören, "Teşkilatlar AK Parti olgusunun temel taşlarını oluşturuyor. Teşkilatlar partimizin gücünü meydana getiren basamakların başında gelmektedir. Gördüğümüz kadarıyla AK Parti Mardin ilçe teşkilatları bu gücü 16 yıldır çok iyi korumuşlar. Tüm teşkilat başkanlarını ve yönetimlerini tebrik ediyorum. Zaten dava şuuruyla, vatan, millet sevgisiyle işine sımsıkı sarılan her iş başarılı olmaya mahkumdur" dedi.

"Bölge zor bir yapıya sahip"

Mardin'in siyasi şartları zor bir bölgede olduğunu belirten Ören, "Bölge her açıdan zor bir yapıya sahiptir. Farklı şartların bölgeye yapmış olduğu tahribatlar nedeniyle ilçe teşkilatlarımız çoğu zaman siyaseti deyim yerindeyse 'bıçak sırtında' yürütmeye çalışıyorlardı. Tüm bu olumsuz şartlara rağmen AK Parti Mardin İlçe Teşkilatlarının çalışma azimleri ve dik duruşları takdire şayandır. Mardin teşkilatlarının azmi ve davaya olan, daha doğrusu vatanlarına ve topraklarına olan bağlılıkları bu geminin daha çok yol alacağının göstergesidir "diye konuştu.

AK Parti'nin, teşkilata ve teşkilatlanmaya önem veren Kurucu Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yoldan ilerlediğini dile getiren Ören, şunları kaydetti:

"AK teşkilatların birbirine olan bağlılıkları ülkemizin her santimetre karesinde kendini belli ediyor. Komşularımızın kan çanağına döndüğü Ortadoğu'da Türkiye'nin dimdik ayakta durması, halkımızın imanı ve teşkilatlarımızın birbirlerine olan güveninden kaynaklanmaktadır. Kendileriyle yaptığımız görüşmelerde, her bir üyenin daha çok çalışmaktan, daha çok hizmetten yana olduklarını gördük. Bunlar ülkemiz ve bizler için umut verici durumlardır. Bu açıdan her bir üyemizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. İnşallah ilçelerimizde yapmış olduğumuz genel izlenimlerimizi olumlu bir şekilde gerekli mercilere raporlar halinde sunacağız."

"Zor şartlar altında siyaset yapıyoruz"

AK Parti Mardin İl Koordinatörü Osman Ören'in Mardin'e gelişi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ise, şu ifadelerde bulundu:

"Teşkilattan gelen, bölgenin coğrafi konumunu iyi bilen ve teşkilatlarımızın dilinden iyi anlayan bir koordinatörün teşkilatlarımıza yaptığı bu ziyaretler bölge siyaseti açısından çok önemlidir. Mardin'in kalkınması adına olumsuzlukları ve sıkıntılarımızı daha iyi bir şekilde dile getirebileceğimizi umuyorum. Zor şartlar altında siyaset yaptığımız bu bölgede genel merkez ile olan bağlantılarımızı kolaylaştıracak olan Sayın Osman Ören'in hassasiyetlerimize daha ehemmiyetli olacağına inanıyorum." - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Mardin İl Koordinatörü Osman Ören Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement