AK Parti Milletekili Adayı Hüseyin Hüsnü Kılıç Gaziosmanpaşa'da - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletekili Adayı Hüseyin Hüsnü Kılıç Gaziosmanpaşa'da

AK Parti Milletekili Adayı Hüseyin Hüsnü Kılıç Gaziosmanpaşa\'da

AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Hüseyin Hüsnü Kılıç, “Muhalefet tamamen hayali bir takım ekonomik program ve lafazanlıklarla kendi propagandasını uyguluyor” dedi.

07.05.2015 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Hüseyin Hüsnü Kılıç, "Muhalefet tamamen hayali bir takım ekonomik program ve lafazanlıklarla kendi propagandasını uyguluyor" dedi.

Gaziosmanpaşa Barbaros Mahallesi'ndeki seçim koordinasyon merkezinin, bu akşam gerçekleşen açılışına AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Hüseyin Hüsnü Kılıç ve çok sayıda partili katıldı. Açılış konuşmalarının ardından seçim koordinasyon merkezinin kurdelesi dualar eşliğinde kesildi.

Açılışın ardından AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Hüsnü Kılıç, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kılıç, "Bugüne kadar muhalefet özellikle laiklik irtica ve benzeri rejim ve devlet merkezli korku senaryoları üzerinden halkımızı korkutma stratejisi izliyordu. Bunun bir karşılığı olmadığı fark ettikleri için bu defa muhalefet tamamen hayali bir takım ekonomik program ve lafazanlıklarla kendi propagandalarını uyguluyorlar. Biz bunu farkındayız. Halkta bunun farkında" dedi.

AK Parti'nin bugüne kadar yatırımla ve çok ciddi para politikasıyla, bütçeyi eksi bakiyeden artı bakiyeye geçirdiği aktaran Kılıç, "Muhalefet partileri bütçeyi kendileri için bir mirasyedi gibi hovardaca harcayacakları ve dört sene sonrası içinde asla bir endişe duymayacakları bir anlayış ile hareket ediyorlar. Bunun ne demek olduğunu biliyoruz. Yani günlük milli piyango kazanmış gibi anlık heyecan için geleceği karartacaklar. Halkımızın, çocuklarının ve torunlarının dünyasını karartacak bir tercihte olmayacaklarını farkındayız. Onun için biz Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Adalet ilkesine uygun gelir dağılımını sağlayacak bir esas alıyoruz. Bol keseden vaatler yerine, emekliler arasındaki açık ara farklılıkları süre içerisinde eşitleyecek. Dolayısıyla intibak yasasıyla öncelikle bunları aynı seviyeye getirmek öncelikle hedef haline koyduk. İnşallah bu dönemde bin liranın altındakilere seyyanen verilen yüz lira artı enflasyon farkı ilave edilmesiyle bu makas biraz daha kapanmış olacak. Tabi ki ülkenin genel olarak kalkınmasında, yatırımların oluşmasında ve istihdamın artmasından sonra bugüne kadar kişi başı geliri 3 katı artıran AK Parti, bundan sonra da inşallah 25 bin dolarlar gibi bir hedefi önüne koyduğu için refah seviyemiz de yükselecektir" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Milletekili Adayı Hüseyin Hüsnü Kılıç Gaziosmanpaşa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement