AK Parti Milletvekili Adayı Çilez'den Esnaf Ziyareti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekili Adayı Çilez'den Esnaf Ziyareti

AK Parti Amasya milletvekili adayı Hasan Çilez, memleketi Merzifon ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

18.06.2018 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Amasya milletvekili adayı Hasan Çilez, memleketi Merzifon ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Harmanlar Caddesi üzerinde seçim çalışmalarını yürüten Çilez, bu kapsamda esnafları tek tek ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

Ziyaretlerinde AK Parti hükümetleri döneminde yapılan yatırımları anlatan Çilez, Cumhur İttifakı ve partisi için destek istedi.

AK Parti'nin her zamankinden daha fazla güçlü olduğunu aktaran Çilez, şunları kaydetti:

"Bizim her zaman AK Parti olarak hedefimiz büyüktür. Amasya, Merzifon ve diğer ilçelerimize AK Parti'nin kazandırdıklarını yazmaya kalksak sayfalar tutar. AK Parti iktidarının bu hizmetleri yapmasındaki ana gerekçelerin başında milletimizden aldığı güç geliyor. 24 Haziran'da yine en doğru kararı milletimiz verecektir. Asıl olan milletimizdir, asıl olan siyasetin amacına hizmet etmektir."

"24 Haziran kararı ülkemizin önünü kapatmak isteyenlere karşı çok büyük bir siyasi hamledir." ifadesinde bulunan Çilez, "Türkiye 2001 yılına göre çok demokratik ve müreffeh bir ülkedir. İnsanları 2001 yılına göre çok daha mutludur. Birçok ülkenin hayal edemediği, anlam veremediği bu gelişmenin sebebi Cumhurbaşkanımızın feraseti ve dik duruşudur. Hayatımda yaptığım en güzel işlerden birisi AK Parti'de olmak, her kademesinde görev almaktır. AK Parti, Amasya ve Türkiye'de bugüne kadar olduğundan daha fazla güçlüdür. 24 Haziran'da milletimizin vereceği desteğe güveniyor, şimdiden teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekili Adayı Çilez'den Esnaf Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement