AK Parti Milletvekili Adayı Hulusi Şentürk, Üsküdar'da Dernekleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletvekili Adayı Hulusi Şentürk, Üsküdar'da Dernekleri Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili Adayı Hulusi Şentürk, Üsküdar\'da Dernekleri Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili adayı Hulusi Şentürk, 7 Haziran seçimlerinden sonra bir güruhun yabancı istihbarat örgütlerinden de destek alarak şımardıklarını belirterek, “Biz ülkemizde asla kimsenin anası ağlasın istemeyiz.

01.10.2015 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili adayı Hulusi Şentürk, 7 Haziran seçimlerinden sonra bir güruhun yabancı istihbarat örgütlerinden de destek alarak şımardıklarını belirterek, "Biz ülkemizde asla kimsenin anası ağlasın istemeyiz. Ama bu bayrağı indirmeye kalkan elleri kırmak hepimizin boynunun borcudur" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hulusi Şentürk, seçim çalışmaları çerçevesinde Üsküdar'da bazı dernekleri ziyaret etti. Yavuztürk Mahallesi'nde Kastamonulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Şentürk, dernekte vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Burada bir konuşma yapan Şentürk, seçilmesi durumunda hem İstanbul milletvekili hem de Kastamonu milletvekili gibi çalışacağını ifade ederek, "Kastamonu'nun kalkınma planının yapılması en büyük hayalim. Bugünkü kalkınma planlarının doğru olduğuna inanmıyorum. Gerçekçi de bulmuyorum. O şekilde de Kastamonu gelişemez" dedi.

Türkiye'nin şu an içinde bulunduğu duruma dikkat çeken Şentürk, "Farklı siyasi partilerden olabiliriz ama şu an geldiğimiz konu artık partiler konusu olmaktan çıktı, tabela konusu olmaktan çıktı. Ne yazık ki belli mihrakların kışkırttığı, belli yerlerde planlanıp senaryosu yazılan oyunlar Türkiye üzerinde oynanmaya başlandı. Aslında bu oyunları çoktan beri bekliyorduk. Ama bu sefer zor bir durumda yakalandık. Üst üste Gezi Parkı ile başlayan Türkiye'deki ihanet şebekelerinin devreye girmesi ile beraber Türkiye zor günler geçirdi" şeklinde konuştu.

7 Haziran seçimlerinden sonra yaşananları hatırlatan Şentürk, "Ve şu anda 7 Haziran'dan sonra şımaran bir güruh, yabancı istihbaratların da verdiği destekle haddini bilmezlik ortaya koymaya kalktı. Ama polisimiz ve askerimiz, onları ummadıkları sertlikte gerekli cevabı onlara veriyor ve vermeye de devam edecek. Biz ülkemizde asla kimsenin anası ağlasın istemeyiz. Ama bu bayrağı indirmeye kalkan elleri kırmak da hepimizin boynunun borcudur" diye konuştu.

Bu oyunları boşa çıkarmak mecburiyetinde olduklarını vurgulayan Şentürk, "Ekonomide son aylarda nasıl oynadıklarını hep beraber görüyoruz. Türkiye'nin en büyük sıkıntısı petroldü. 120 dolar olan petrol, 40-45 dolar seviyesine inmişken, Türkiye'nin sıçraması gerekiyordu. Ama bu sefer de dövizi artırarak 1 lira 80 kuruşlardan 3 liranın üzerine çıkarak, o petrolden kaynaklı tasarrufun Türkiye tarafından yapılmasını bile engellediler" şeklinde konuştu.

Kastamonululardan 1 Kasım seçimlerinde destek isteyen Şentürk, Yavuztürk Mahallesi'ndeki seçim çalışmasını akşam geç saatlere kadar sürdürdü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Milletvekili Adayı Hulusi Şentürk, Üsküdar'da Dernekleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement