AK Parti Milletvekili Adayları Seçim Turlarında - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adayları Seçim Turlarında

AK Parti Milletvekili Adayları Seçim Turlarında

AK Parti Karabük Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal, 7 Haziran seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

06.05.2015 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal, 7 Haziran seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

7 Haziran seçimleri doğrultusunda çalışmalarına devam eden AK Parti milletvekili adayları bu kapsamda Eflani ilçesinde seçim bürosu açılışı gerçekleştirerek ardından da Hıdrellez etkinliklerine katıldı. Gerçekleştirilen seçim çalışmasına Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, AK Parti Eflani İlçe Başkanı Muhammet Ersin Cebeci, İl Genel Meclis üyeleri, İl ve İlçe Teşkilat kademeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim bürosu açılışında, seçim bürolarının açılış amacına değinen AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, "Seçim bürolarımız vatandaşlarımızın bir araya gelmesi, hoş sohbetlerde bulunmaları, birlik ve beraberlik içerisinde olmak adına açtığımız yerlerdir" dedi.

"TÜRKİYE BÜYÜMEK, KOŞMAK İSTİYOR"

Türkiye'nin 2002 yılından önce süründüğünü ve AK Parti iktidarı döneminde de büyümeye, koşmaya başladığını kaydeden Milletvekili Kahveci, "Seçime doğru gidiyoruz. Bizden sonra birçok siyasi parti gelecektir ve vaatlerde bulunacaktır. Bunlar normal şeyler; ama aziz milletimiz biliyor ki vaatlerle bunlar olmuyor. At atabildiğin kadar anlayışı ile bu iş olmaz. İktidar ümidi olmayan, iktidar şansı olmayanlar gelip sizlere 5 bin liradan başlarlar, açık arttırma gibi şunları bunları vaat ederler; ama onların sırtında yumurta küfesi yok. Onlar iktidar değiller, onlar iktidar da olamayacaklar. Onun için biraz böyle palavralarla vatandaşımızın aklını karıştırıp bir iki puan oy alabilir miyiz derdindeler; ama herkesin bir hesabı var, Allah'ında bir hesabı var. İnşallah onların hesapları tutmayacak. Milletimiz sandıkta gereken cevabı verecek. Hepsi AK Parti düşmanlığında birleştiler. Tek hedefleri AK Parti'nin eteğine yapıştılar biraz aşağı çekmeye çalışıyorlar. Millet koşmak istiyor, yürümek istiyor. Türkiye büyümek, güçlenmek istiyor. Onlarda arkadan hayır sen büyüme sen geri kalmış ülkeler seviyesinden bir basamak yukarı çıkma diye arkamızdan bizleri çekmek istiyorlar; ama güçleri yetmiyor. Çünkü büyük bir el var. AK Parti'yi koşmaya, Türkiye'yi büyütmeye çalışan bir el var o da millettin kendisidir. Milletimiz diyor ki durmak yok çalışmaya devam. Türkiye artık koşma sürecine girdi. Düşünün 2002 de Türkiye sürünüyordu. Şimdi bakın Türkiye'miz büyüyor ve koşuyor. İnşallah bu büyüme bu hizmet anlayışı AK Parti iktidarımız boyunca hep böyle devam edecek" diye konuştu.

Seçim bürosu açılışının ardında AK Parti Karabük Milletvekili adayları Osman Kahveci ve Sedat Namal beraberinde Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İl ve İlçe teşkilat kademeleri ile birlikte Eflani köylerinde gerçekleştirilen Hıdrellez etkinliklerine katıldı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adayları Seçim Turlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement