AK Parti Milletvekili Çelik, Afrin Şehidinin Babasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekili Çelik, Afrin Şehidinin Babasını Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili Çelik, Afrin Şehidinin Babasını Ziyaret Etti

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Afrin’de şehit düşen Tankçı Üsteğmen Muhammed Cihangir Çubukçu’nun ailesini ziyaret etti.

04.02.2018 23:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Afrin'de şehit düşen Tankçı Üsteğmen Muhammed Cihangir Çubukçu'nun ailesini ziyaret etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında dün Afrin'de şehit olan askerlerden Tankçı Üsteğmen Muhammed Cihangir Çubukçu'nun ailesini ziyaret etti. Şehidin Karaköprü ilçesindeki amcasının evine giden Çelik, baba Mehmet Çubukçu'ya başsağlığı diledi. Burada dua edip Kuran'ı Kerim okuyan Çelik'e, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Akyürek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve İl Müftüsü İhsan Açık da eşlik etti.

Tankçı Üsteğmen Muhammed Cihangir Çubukçu, Afrin'in kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz Bölgesinde PKK/PYD/ YPG terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda bir tankımızın isabet alması sonucu şehit olmuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekili Çelik, Afrin Şehidinin Babasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement