AK Parti milletvekilleri Katırcıoğlu ve Akyol'dan ilçe ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

AK Parti milletvekilleri Katırcıoğlu ve Akyol'dan ilçe ziyaretleri

AK Parti milletvekilleri Katırcıoğlu ve Akyol\'dan ilçe ziyaretleri

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile Yalova Milletvekili Meliha Akyol, ilçe ziyareti gerçekleştirdi.

22.10.2022 13:03  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile Yalova Milletvekili Meliha Akyol, ilçe ziyareti gerçekleştirdi.

Söğütlü İlçe Teşkilat Başkanlığına gelen Katırcıoğlu, İlçe Başkanı Selçuk Kurt, Belediye Başkanı Koray Oktay Özten ve partililerle istişare toplantısı yaptı.

Daha sonra Söğütlü Belediyesine geçen Katırcıoğlu'na, Belediye Başkanı Özten çalışmaları hakkında bilgi verdi, ilçeye özgü oyalı tülbent hediye etti.

Fındıklı Mahallesi'nde vatandaşlarla görüşen Katırcıoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Söğütlü 3. OSB'de fabrikaları ziyaret etti.

Milletvekili Akyol, Ferizli İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İstişare toplantısına katılan Akyol, İlçe Başkanı Muhsin Zurnacı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve partililerle görüştü. Akyol, daha sonra Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı'yı ziyaret ederek, Sosyal Yardımlaşma Vakfında yapılan çalışmaları inceledi.

Akyol, daha sonra ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti milletvekilleri Katırcıoğlu ve Akyol'dan ilçe ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement