AK Parti Mobil Üye Kayıt Aracı Çerkezköy'de - Son Dakika
Yerel

AK Parti Mobil Üye Kayıt Aracı Çerkezköy'de

AK Parti Mobil Üye Kayıt Aracı Çerkezköy\'de

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Ak Parti İlçe Teşkilatı mobil üye kayıt aracı kullanmaya başlanı.

17.09.2013 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Ak Parti İlçe Teşkilatı mobil üye kayıt aracı kullanmaya başlanı. Mobil üye kayıt aracı Çerkezköy Halk Pazarı'nda ilk kez üye kaydı yaptı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk kez kullanıma başlanan 'Mobil üye kayıt aracı' ile üye yaptı.

İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ, aracı ilk defa İstanbul İl Başkanlığı'nda gördüklerini ifade ederek, "Mobil aracı ilk kez İstanbul İl Başkanlığı'mızda görmüştük. Hoşumuza gitti. İstanbul İl Başkanlığımız bizim içinde bir tane temin etti. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı olarak bundan sonra mobil aracımızla üye kaydı yapacağız. Vatandaşlarımızın ayağına giderek, onların sorunlarını da bu araç içerisinde dinleme fırsatı bulacağız" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanlığı, önümüzdeki günlerde mahallelerde de dolaşarak üye yapmayı planlıyor. Başkan Aleattin Demirbağ, aracında pazar yerlerinde, mahallelerde ve ilçe binası önünde kayıt yapacağını söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Demirbağ ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mobil araçta yapılan ilk üye kayıt çalışmasına katılan Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ise, "Biz zaten mahalle mahalle, ev ev dolaşarak üye kaydı yapıyorduk. Artık mobil aracımızla daha modern bir şekilde bu çalışmamızı yapacağız. Mobil aracımızda partili partisiz çok sayıda vatandaşımızı da konuk etme imkanı buluyoruz. Bugün ilk kez Halk Pazarı önünde kullanmaya başladık. Vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görmesi bizi memnun etti"diye konuştu. Bu arada mobil araç sayesinde bir taraftan üye kaydı yapılırken diğer taraftan Ak Parti ile ilgili müzik yayınları, slayt gösterileri ve Başbakan Erdoğan'ın konuşmaları yayınlanıyor.

Çerkezköy'de ilk kez kullanılan mobil araçla 1 günde 400 üye kaydı yapıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Mobil Üye Kayıt Aracı Çerkezköy'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement