AK Parti Muş Milletvekili Adayı Er: "Ak Parti, İslam'ın Son Kalesidir" - Son Dakika
Güncel

AK Parti Muş Milletvekili Adayı Er: "Ak Parti, İslam'ın Son Kalesidir"

AK Parti Muş Milletvekili Adayı Er: "Ak Parti, İslam\'ın Son Kalesidir"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Başkanlığı, milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenledi.

23.09.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Başkanlığı, milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenledi.

AK Parti Muş İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen aday tanıtım programında 1 Kasım'da yapılacak genel seçim startının verildiği belirtildi. AK Parti'nin 1 Kasım'da tek başına iktidar olması için var güçleri ile çalışacaklarını belirten AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, "Memleketin kaderi için şuan birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" dedi.

Suriye'deki savaştan örnekler veren Ergün, "Birlik beraberlik ve kardeşlik diyoruz. İnşallah AK Parti, 1 Kasım'da iktidar olacaktır. Bunun için çok çalışmalıyız. Türk, Kürt, Arap olarak gidecek hiçbir yerimiz yok. Türkiye inşallah 1 Kasım'da tekrar istikrara karar verecektir. Yeni Türkiye yeni bir güç hedefimiz 2023" diye konuştu.

İl Başkanı Ergün'den sonra bir konuşma yapan AK Parti Muş Milletvekili 3. sıra adayı Medeni Çağlar da, "Haydi Bismillah' diyerek yola çıktıklarını belirterek üç adayın arkadaş ve kardeş gibi çalışacağından kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi.

"AK PARTİ, İSLAM'IN SON KALESİDİR"

Birlik, beraberlik ve daha güçlü bir Türkiye için herkesin el ele vermesi gerektiğini ifade eden AK Parti Muş Milletvekili 2. sıra adayı Abdulselam Er de, "Birlik ve beraberlik için, gençlerimiz yarınlarımız için istikbalimiz için birlikte yürüyeceğiz" dedi.

Suriye'deki savaştan kaçan Müslümanların Türkiye'ye sığındığını hatırlatan Er, "AK Parti İslam'ın son kalesidir. Şuan Suriyeli kardeşleriniz ne yaşıyor hepimiz görüyoruz. Çocuklarımızın geleceği için Kürt, Türk aynı yerde olmalıyız. Suriyeliler gibi gidip sığınacak bir yerimiz yok. En azından Suriyeliler gelip ülkemize sığındı. Yarın Suriyeliler gibi olmayacağımızın bir garantisi var mı? Bu dava benim değil ülkemizin davasıdır" şeklinde konuştu.

7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili olarak seçildiğini ve üç aylık süre içerisinde herkese adil davrandıklarını kaydeden AK Parti Muş Milletvekili ve 1. sıra adayı Mehmet Emin Şimşek ise, şunları söyledi: "Bize bugün hiçbir çalışma yapılmadan bayram arifesinde bize bu yükü tanıdığınız için minnettarız. Biz üç arkadaşız. Biz üç ay önce buradan gittik. Tekrar seçime çıkacağız. Bu üç ay süre içerisinde milletvekili olarak tek bir insanın kalbini kırmışsam hepinizin affına sığınıyorum. Oy veren vermeyen herkese adil davranmışız. Rabbim bize hayırlı olan her şeyi nasip etsin. Bugün bayramın hayrı için el ele kardeşçe Ak Parti'ye yakışan bir misyon ile canla çalışalım. Bu seçimin önce bu cemaate, ilimize, ülkemize ve İslam coğrafyasına inşallah barış, kardeşlik, huzur getirsin. Artık bu coğrafyada kan akmasın. Çözüm süreci bizim için çok kıymetli ve değerlidir. Kavgasız, gürültüsüz bir seçim geçirilmesini temenni ediyoruz. Sayın Başbakanımız Muşluların bayramını tebrik etti. Rabbim neyi kısmet etmişse biz beraber olacağız, el ele verip kardeşçe bu davayı yürüteceğiz. Biz Ak Parti ailesi olarak adaymış gibi çalışacağız. Bu seçimin tekrar ilimize ve tüm Türkiye'mize hayırlı olmasını diliyoruz." - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Muş Milletvekili Adayı Er: 'Ak Parti, İslam'ın Son Kalesidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • abjt: yuhhh 0 0 Yanıtla
  • musli: İstikrar sursun turkiye buyusun 0 0 Yanıtla

Advertisement