AK Parti Niğde Milletvekili Kavaklıoğlu, Mal Varlığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Niğde Milletvekili Kavaklıoğlu, Mal Varlığını Açıkladı

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, mal varlığını açıkladı.

02.01.2012 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, mal varlığını açıkladı.

Basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Kavaklıoğlu, soruları yanıtladı.

Akkaya Barajı'ndan patates üreticilerinin sorunlarına, milletvekili maaşlarından, malvarlığına ilişkin konularda açıklamalarda bulunan Kavaklıoğlu, Akkaya Barajı ve patates üreticilerinin sorunlarını yakından takip ettiklerini bildirdi. Emekli milletvekilleri maaşları konusunda da toplumda yanlış anlaşılmalar olduğunu ifade eden Kavaklıoğlu, meclis maratonun hızlı bir şekilde sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Alpaslan Kavaklıoğlu, etik bir davranışta bulunarak malvarlığını kamuoyuyla paylaştı. Kavaklıoğlu, 2004 ve 2005 model 2 otomobil, Ankara Dikmen'de 575 bin lira değerinde 1 daire, Bor Medkavak mevkisinde 4 dönüm boş bahçe ile Bor İstasyon Caddesinde 55 bin lira değerinde bir dairesi bulunduğunu bildirdi. Kavaklıoğlu, özel bir finans kuruluşuna 350 bin lira kredi borcu ile Türk İdareciler Vakfına 40 bin lira kredi borcu olduğunu da kaydetti.

Ayrıca hiçbir zaman servet düşkünü ve malvarlığını geliştirme tutkusu olmadığını kaydeden Kavaklıoğlu, topluma hesap verebilme ve şeffaflık yönlerinden açık olmak gerektiğini söyledi. Kavaklıoğlu, milletin hakkı ve hukuku konularında toplum nezdinde vicdanı rahat bir birey olduğunu ve olmaya da devam edeceğini ifade etti.

- NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Niğde Milletvekili Kavaklıoğlu, Mal Varlığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement