AK Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, hiçbir güç ve hiçbir hainin, inandıkları yoldan, güçlü ve büyük Türkiye hayalinden kendilerini çeviremeyeceğini belirtti.

14.08.2017 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, hiçbir güç ve hiçbir hainin, inandıkları yoldan, güçlü ve büyük Türkiye hayalinden kendilerini çeviremeyeceğini belirtti.

Köse, partisinin 16'ncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin daha da büyümesi için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yeni Türkiye'nin mimarı, güçlü lider Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak." diyerek 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti'nin, aynı düşüncelerle hizmete devam ettiğini dile getiren Köse, şunları kaydetti:

"Kuruluşundan bir yıl sonra iktidar olan ve 15 yıldır milletin teveccühü ile iktidarda kalan AK Parti'yi bugünlere getiren birlik ve beraberliğimizdir. Biz milletimizle bir olduk. Eski siyaset anlayışını bir kenara bırakarak, her zaman milletimizle birlikte olduk. Yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik, verdiğimiz her sözün arkasında durduk. Marmaray ile araçları denizin altından geçirerek, ecdadımızın hayalini gerçekleştirdik. Yaptığımız duble yollarla, hızlı trenlerle ulaşımı çok daha kolay hale getirdik. Uçaklar artık sadece zenginlerin kullandığı bir ulaşım aracı olmaktan çıktı. Yaptığımız havalimanlarıyla, ülkemizin her köşesini hava ulaşım ağına bağladık. Avrupa'nın en büyük havalimanının inşaatı devam ediyor. İstanbul üçüncü havalimanı ile dünyanın aktarma merkezi Türkiye olacak."

Köse, bu yatırımların Türkiye'nin büyümesini ve güçlenmesini istemeyenleri rahatsız ettiğini belirterek, şunları ifade etti:

"Ülkemizin büyümesini ve gelişmesini önlemek için içimizdeki FETÖ hainlerinin 15 Temmuz günü yaptığı darbe girişimi, vatanına, milletine bağlı milyonlar tarafından bertaraf edildi. Hiçbir güç, hiçbir hain, inandığımız bu yoldan bizi çeviremeyecek. Güçlü ve büyük Türkiye hayalinden kimse bizi geri döndüremeyecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'nin 16. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement