AK Parti'nin Belediye Başkan Adayları - Son Dakika
Politika

AK Parti'nin Belediye Başkan Adayları

AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan, eski Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir'in girişinde kalabalık bir vatandaş grubu tarafından karşılandı.

27.11.2018 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan, eski Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir'in girişinde kalabalık bir vatandaş grubu tarafından karşılandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Sakallı, beraberindeki AK Parti Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay ile kara yoluyla Ankara'dan kente geldi.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda ellerinde Türk bayrağı ve parti flamaları bulunan kalabalık vatandaş grubu tarafından karşılanan Sakallı, gazetecilere yaptığı açıklamada, adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Kendisini karşılamaya gelenlere teşekkür eden Sakallı, "Şahsım ve ailem için de hayırlı olsun. Şehrimizin doğusunda batısına, kuzeyinden güneyine, ilçelerinde, mahallelerinde, köylerinde, kasabalarında yaşayan tüm hemşehrilerimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ümit ediyorum ki iyi bir süreç olur. Eskişehir'i sevenlerin yapması gereken şeyleri yapacağız." diye konuştu.

Nabi Avcı ise Eskişehir'e bir belediye başkanının lazım olduğunu belirterek, Sakallı'nın adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Emine Nur Günay da Burhan Sakallı'nın arkasında olduklarını dile getirerek, "Gece gündüz çalışacağız. Hedefimiz belli." dedi.

AK Parti\'nin Belediye Başkan Adayları
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'nin Belediye Başkan Adayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement