AK Parti'nin İktidara Gelişinin 15. Yılı - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin İktidara Gelişinin 15. Yılı

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, AK Parti'nin iktidara gelişinin 15. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

03.11.2017 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, AK Parti'nin iktidara gelişinin 15. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Durmuşoğlu, mesajında, AK Parti hükümetlerinin tüm engellemelere rağmen 15 yıldır milletinden aldığı güçle hizmete devam ettiğini belirtti.

Türkiye ekonomisi için felaket senaryoları yazanlara ve terör örgütlerini kullanarak huzuru bozmaya çalışanlara karşı ülkenin istikrarla büyüyeceğini vurgulayan Durmuşoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutlayacağımız 2023 yılı için önümüze koyduğumuz hedeflere doğru emin adımlara ilerliyoruz. Geldiğimiz noktada Türkiye 863 milyar dolara ulaşan milli geliriyle dünyanın 17, Avrupa'nın 6'ncı büyük ekonomisi konumundadır. 2002 yılında 3 bin dolar civarındaki kişi başı milli gelirimiz, bugün 11 bin dolara yaklaşmıştır. Hedefimiz ülkemizi üst gelir grubu ülkeleri arasına sokmaktır, bunu başaracağımızdan da en ufak kuşkumuz yoktur.

Bugün 15 ilimiz 1 milyar doların üzerinde tek başına ihracat yapar seviyeye gelmiştir. İnanıyoruz ki bu illerimizin sayısı da ihracat rakamlarımız da Türkiye düşmanlarını üzecek seviyede artacaktır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın sürekli vurguladığı 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' gibi Sayın Başbakanımız da ekonominin Rabia'sını 'yatırım, i·stihdam, üretim, i·hracat' şeklinde ortaya koyarak iş adamlarımıza duyurmuştur. O halde, 'Durmak yok' diyeceğiz ve üretime, ihracata, büyümeye devam edeceğiz. Hep birlikte bu güzel ülkeyi hak ettiği yere taşıyacağız. Allah yolumuzu açık etsin."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'nin İktidara Gelişinin 15. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement