AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü

AK Parti\'nin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, partisinin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

03.11.2021 12:06  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, partisinin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Altınöz, mesajında, AK Parti'nin, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde tam 19 yıldır millete hizmet yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti.

İktidara gelmelerinden bu yana millete hizmet sevdasıyla çalışmayı sürdürdüklerini vurgulayan Altınöz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023 hedeflerimize ulaşma gayretimizle birlikte ülke genelinde eğitim, sağlık, sanayi, yerli ve milli teknoloji hamleleri ve birçok alanda reform niteliğinde yatırımlar ve çalışmalar yaptık, yapmayı sürdürüyoruz. Karabüklü hemşehrilerimizin bizlere olan güveni ve sevgisiyle, bizlerin de onlara layık olma anlayışıyla gece gündüz çalışmaya, hizmet etmeye devam ediyoruz.

Karabük'ümüze birbirinden önemli vizyonlu, prestijli ve örnek olacak projeleri kazandırdık, kazandırmaya devam edeceğiz. Şehrimizin için yapacağımız daha çok işimiz, hizmetlerimiz var. Milletin efendisi değil, hizmetkarı olma anlayışı içerisinde gayret gösterdik. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' felsefemizle AK Parti teşkilatları olarak canla başla çalışıyoruz. Hep birlikte nice yıllara, nice zaferlere inşallah."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'nin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement