AK Parti'nin Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Necati Selvitop Başkan Gibi Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Necati Selvitop Başkan Gibi Çalışıyor

AK Parti\'nin Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Necati Selvitop Başkan Gibi Çalışıyor

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı olan Necati Selvitop, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

16.07.2013 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı olan Necati Selvitop, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçede mahalle mahalle, köy köy, yaylalarda oba oba çalmadık kapı bırakmadığını belirten Necati Selvitop, vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü kaydetti. Vatandaştan gördüğü ilgi karşısında kendini daha bir sorumlu hissettiğini belirten Selvitop, her şeyi devletten bekleyen zihniyetteki idareciler gibi olmayacaklarını söyledi. Selvitop "Halkımız 'Her şeyi devletten bekleyen zihniyetler gibi hareket ederseniz sizin de diğerlerinden farkınız olmaz' diyor. Halkımız bizi biliyor. Aday belirlenme sürecinde halkımıza kulak verilmesini bekliyoruz" dedi.

İş ve siyaset dünyasını yakından tanıdığını kaydeden Selvitop "Tüm Karadenizli Sanayici ve İşadamları Derneği'nin kurucu üyelerindenim. Derneğimizde 240 tane işadamımız var. En azı 80- 100 kişiye istihdam sağlıyor. Bin 500 kişiye iş kapısı olan arkadaşlarımız var. Biz Şalpazarı'nı şantiyeye çevireceğiz dediysek abartmıyoruz. Uçuk kaçık aldatmaca yalan yanlış sözlerle bizim işimizi olmaz. Şalpazarı'na yapacağımız yatırımların her birini bir işadamımıza yap işlet devret modeliyle ihale edeceğimizi, bunun altyapısını hazırladığımızı şifaen söyledik, söylemeye devam edeceğiz. Birbirimizi ve özelliklede halkımızı kandırmayalım. Hiç kimse Şalpazarı'na gelip 80 milyon parasını yatırmaz. Ama 3 tane park, 3 yıldızlı bir otel, yaşlılar evi, kültür evi, belediye sosyal tesisleri, bir ambulans, 2 çöp kamyonu gibi yatırımları ilçemize kazandırabilmek için değerli işadamlarımızdan istifade edeceğimizin taahhüdünü veriyorum ve sözümdeyim" diye konuştu.

"Ben Necati Selvitop olarak Şalpazarı Belediye Başkanlığı'nın getireceği şan ve şöhrete ihtiyacı olana birisi değilim" diyen Selvitop "İlçe teşkilatımız ve partimizin yetkili kurulları bizi bu görevi layık görülerse aday olur halkımız da bizi seçerse memleketimize hizmet ederiz" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Necati Selvitop Başkan Gibi Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement