AK Parti Ordu İl Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Politika

AK Parti Ordu İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Ordu İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Ordu İl Danışma Kurulu toplantısı parti binasında yapıldı.

04.09.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu İl Danışma Kurulu toplantısı parti binasında yapıldı.

Geniş bir katılımın olduğu ve salonun hınca hınç dolduğu toplantıya AK Parti Ordu Milletvekilleri, Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

İki bölüm halinde yapılan toplantının basına açık bölümünde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu ve Ergun Taşçı birer konuşma yaptı. Daha sonra basına kapalı bölüme geçilerek teşkilat çalışmaları, ilçelerin performanslarının değerlendirilmesi yapıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, 15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra ilk defa toplandıklarını belirtti. 15 Temmuz gecesi darbe kalkışmasını ilk olarak genel merkez tarafından kendilerine bildirildiğini belirten Çelenk, hemen il ve ilçe teşkilatlarının açık tutulması talimatını verdiklerini, ardından il başkanlığına gelindiğini, ardından tüm yönetim kurulu ve vatandaşlar birlikte Belediye Meydanı'na yüründüğünü ifade ederek, "Allah 15 Temmuz gecesi gibi büyük bir ihaneti bizlere, bu ülkeye, bu millete, asla ve asla yaşatmasın" temennisinde bulundu.

"15 Temmuz gecesi meydanlardaydık"

15 Temmuz darbe kalkışmasının Türklerin Anadolu'ya geldiği tarihten bugüne en büyük ihaneti gördüklerini belirten Çelenk, şöyle konuştu: "O gece daha 24 saat geçmeden darbe girişimi bu millet Allah'ın izni ile püskürttü. Darbe kalkışmasından sonra Başkomutanımızın nöbetlerine devam ediniz çağrısı ile birlikte tüm Türkiye'de olduğu gibi Ordu'da ve 19 ilçemizde demokrasi nöbetleri tutuldu. Ordu ve 19 ilçesinde 27 gün ve gece demokrasi nöbeti tuttu. Ordu merkez başta olmak üzere 19 ilçede meydanları dolduran değerli demokrasi gönüllülerine, ülke nöbetçisi, demokrasi nöbetçisi tüm teşkilatlarımıza ve Ordulu hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyor, özellikle demokrasi nöbetlerinde organizasyonları ve diğer katkıları ilçelerine liderlik ettiler bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve 19 ilçe belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum, Ankara'daki çalışmalarından hemen sonra ilimize gelerek nöbetlerimize iştirak eden, ilçe ilçe dolaşan Milletvekillerimize teşekkür ediyorum."

"Klavye başında ahkam kesenlerin amacı 15 Temmuz'u tamamlamaktır"

Çelenk, sosyal medyada parti yöneticilerine yönelik yapılan itham ve iftiraları da eleştirerek, şöyle devam etti:

"Bir aylık demokrasi nöbetleri sırasında bizler açısından bazı şeyleri görme fırsatı bulduk. Devam eden süreçte hem bireysel olarak hem de parti tüzel kişiliği bakımından kim dost, kim düşman daha iyi görme fırsatı bulduk. Son günlerde sosyal medya üzerinden bazı üst düzey yöneticilerimiz hakkında bazı ihaleler üzerinden aleyhte yazı kaleme alan klavye kahramanları var. Bir bildiği olup da bu bilgiyi devletin hakim ve savcıları ile emniyeti ile paylaşmak yerine oturup klavye başında, sosyal medyada paylaşanlar en hafif tabiri ile aşağılık insanlardır. Art niyetli kişilerin bu zihniyeti ben yoksam, ben olmadığım yerde AK Parti tüzel kişiliği de yoktur diyen zihniyettir. Buradaki amaç İl Başkanının ya da başka bir yöneticinin parti içinde zarar görmesi değil, burada amaç 15 Temmuz gecesi yapılmak istenilen darbeyi tamamlamaktır. Bu hainlere, bu aşağılıklara bu şerefsizlere AK Parti olarak biz meydan bırakmayacağız. AK Parti gücünü liderinden veÀAAAAAAAA teşkilatlarından alır. Kimse lidere söz edemiyor, onun için teşkilat yapısına saldırmaya çalışıyor. Bir bildiği olan neden savcıya hakime gitmiyor? Onların derdi çamur at izi kalsın derdidir. Öyle biz siyaset anlayışı yok. Herkes vakti saati geldiğinde hesabını verecektir." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Ordu İl Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement