AK Parti Ortahisar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Politika

AK Parti Ortahisar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Ortahisar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı’nın danışma meclisi toplantısı Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirildi.

27.09.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı'nın danışma meclisi toplantısı Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda AK Parti Trabzon Milletvekili Prof Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, teşkilat mensupları ve partililerin hazır bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Altunbaş, 30 Mart yerel seçimleri ve 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimlerinden teşkilat olarak alınlarının akıyla çıktıklarını ifade ederken, tüm dava arkadaşlarına çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Konuşmasında partisinde kongre sürecinin başladığını dile getiren Altunbaş, "Bizim kongrelerimizde kavga gürültü olmaz. Kavga gürültü bekleyen avucunu yalayacaktır. Kongrelerden yenilerek daha güçlü şekilde çıkacağız. İnşallah sonrasında da 2015 genel seçimlerinde anayasa değişikliği yapacak oranda oy alarak alacağız" diye konuştu.

Toplantıda söz alan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de konuşmasında geride bırakılan seçimlerde gösterdikleri performanstan ötürü teşkilat mensuplarına teşekkür etti. AK Parti'nin kurulduğu günkü heyecanı salonda gördüğünü ifade eden Genç, "Bu durum seçilmiş yöneticiler olarak bizim şevkimizi ve sorumluluğumuzu daha da arttırıyor" dedi. Sözlerini Ortahisar Belediyesi olarak göreve başladıktan sonra gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatarak tamamlayan Genç, "Kocaman bir alandan sorumluyuz ama mütesir değiliz. Çünkü hamama giren terler. Allah (c.c.) nasip edecek, ne söz vermişsek yapacağız. Bu kardeşiniz, biz seçilelim diye çaba harcayan sizleri mahcup etmeyecek" şeklinde konuştu.

"TRABZON'A BÜYÜKKÖY DİYENLER GİTSİN İZMİR'E BAKSIN"

Trabzon'da devam eden büyükşehir yapılanmasıyla ilgili olarak teşkilat mensuplarını bilgilendiren Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Antalya, Kocaeli gibi Trabzon'dan yıllar önce büyükşehir olan illerin, büyükşehir yapılanmasını 10 yılda tamamladıklarını hatırlattı. Gümrükçüoğlu "Bu konuda çok sorularla karşılaşabilirsiniz. İnşallah biz 5 yılda bu işi bitireceğiz" şeklinde konuştu. Toplantıda yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmekte olduğu çalışmaları slayt gösterisiyle birlikte teşkilat mensuplarına aktaran Başkan Gümrükçüoğlu, "Trabzon'a büyükköy deme gafletine düşenler gitsinler İzmir'e baksınlar, muhalefetteki belediyelere baksınlar. Gelsinler Kanuni Bulvarı'na baksınlar, Erdoğdu Yolu'na baksınlar, kentsel dönüşümlere baksınlar, Karakaya'da yapılacak olan baraja baksınlar. Bunlara baktıktan sonra tekrar konuşsunlar. Kapatılan İl Özel İdaresi'nden gelen çalışanların diğer kamu kurumlarına gönderilmesi noktasında bizim onlardan bir hoşnutsuzluğumuz yok. Hiçbir hak kaybı yaşamayacaklar. Kurban bayramının birinci günü saat 12.00'de belediyede yapılacak olan bayramlaşma törenine tüm halkımızı da davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof Dr. Aydın Bıyıklıoğlu da AK Parti'nin 12 yılda Türkiye'ye yaptığı hizmetlere vurgu yaparak "Buraya gelmekle basit bir particilik yapıyorsunuz diye zannetmeyin. Bu davaya sahip çıkmak milletimizin geleceğine sahip çıkmaktır. Muhalefet laf edip duruyor. Milletin bir ümidi yok. Milletimiz artık dur dedi. Bizim üzerimize düşen yapılan hizmetleri anlatıp, birliğimizi bütünlüğümüzü muhafaza etmektir. Bu bir hizmet yarışıdır. Allah rızası için bu davaya hizmet etmek gerekiyor. Trabzon kendisini ispatladı. Bu yapılan hizmetleri anlatalım Trabzon yüzde 90'ları geçer" dedi.

"ARANAN ADAM OLALIM"

AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ise yaptığı konuşmada partililere birlik ve beraberlik mesajı vererek şunları söyledi:

"Milletin adamı Çankaya'da. Hepimizin gurur vesilesi olarak görevini layıkıyla yapmaya devam ediyor. Yeni Türkiye'nin yeni lideri Ahmet Davutoğlu gece gündüz demeden Türkiye'ye hizmet yolunda çalışmaya devam ediyor. Türkiye çok kısa bir aralıkla 80 yıllık bir süreçle dünya politikası üzerinde çok sıkıntı çekti. AK Parti teşkilatları vatandaşlarımıza yapılan hizmetleri düzgün şekilde anlattığımız için, vatandaşlarımızın yaşadığı cefayı çekenler olarak Trabzon Türkiye'de dördüncü sırayı alarak ciddi bir başarı yakalamıştır. Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. 2 seçmen kitlesine hitap ediyoruz. Birinci seçmen kitlemiz bize oy verenler ikincisi ise bize oy verebilecek olacak seçmenlerimiz. Herkesi kucaklayarak bu milletin aziz kardeşliği ile 2015 seçimlerine gireceğiz. Hedefimiz daha da yukarılara çıkmaktır. Büyükşehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanımız ve belediye meclis üyelerimizin seçime 8 ay kala çok ciddi çalışmalarınızı takdirle izliyoruz. Bizim tek hedefimiz Allah rızasını kazanmaktır. Kongre süreci başlıyor. Kongre süreçlerinde sıkıntıya uğramadık. Bugüne kadar yaptığımız tüm kongrelerde üstün başarılara imza attık. Bütün Türkiye'de ilçe kongreleri kesinlikle tek liste şeklinde olacaktır. Ben illa aday olacağım diye çıkanlar olabilir. Trabzon'da yaklaşık 15 ilçede çoklu listelerle karşılaştık. O zaman da tek liste olsun istedik. Aday olan arkadaşlarımız, genel merkezimizin Trabzon'daki istişarelerde karar verdiği diğer aday arkadaşlarımız da çok değerli idi. Partimize lazımdılar. Kendilerine 'aday olmayın, yönetime girin' diye yalvardım. Kendileri beni dinlemediler, seçimi kaybettiler, kazananların da yaşadığı sıkıntıyı görüyorsunuz. Bu parti milletin partisi, biz milletin emanetenin meseleleriyiz. Milletin emanetinde istişare ile en doğru karar verilir. En güzelini birlikte seçelim, seçtiğimizi birlikte değerlendirelim. Zaman çok çabuk geçiyor. Biz aranan adam olalım. Arayan eğer bizi bulamıyorsa oda arayanın kabahati olsun. Sizden Trabzon'a yakışır bir şekilde istişare ile karar vermeyi arzu ediyoruz. Bu noktada da ilçe başkanlarımızın büyük bir çoğunluğu istişareler neticesinde ne karar veririse o karara uygun davranırım demiştir. Bizim 2015 seçimlerinde büyük başarılara imza atmamız lazım." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Ortahisar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak
    01:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek. Ayrıca, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul Programı'na da katılacak.

  • Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
    01:42 Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü

    Avcılar'da yaşanan olayda, Vehbi Yıldız adlı şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşi Serap Yıldız'ı bilinmeyen bir nedenle silahla vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın eylemi sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Serap Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından yapılan incelemelerin ardından Serap Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti
    01:33 Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti

    DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti. Babacan, partililer tarafından karşılandı ve partisinin Karlıova Belediye Başkan adayı İlyas Bingöl'e destek istedi. Babacan, Türkiye'deki sorunlarla ilgili hazırladıkları ansiklopediyi ve DEVA belediyeciliği ahlaki kural bildirgesini anlattı.

  • Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'
    01:15 Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Selçuk'ta düzenlenen mitingde projelerini anlatarak heyecanını İzmir halkıyla paylaştı.

  • Murat Kurum: Sandıkları terk etmeyelim, sandık sonuçlarını teslim edene kadar rehavete kapılmayalım
    01:13 Murat Kurum: Sandıkları terk etmeyelim, sandık sonuçlarını teslim edene kadar rehavete kapılmayalım

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, sandık güvenliğine dikkati çekerek "Onlar Cumhurbaşkanlığı seçiminde de 'Kazandık, aramızda kalsın öndeyiz, kazanıyoruz.

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.


Advertisement