AK Parti Pazar Günü Temayül Yoklaması Yapacak - Son Dakika
Yerel

AK Parti Pazar Günü Temayül Yoklaması Yapacak

Samsun’da 25. dönem milletvekili aday adayları için 1 Mart Pazar günü AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından temayül yoklaması gerçekleştirilecek.

28.02.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 25. dönem milletvekili aday adayları için 1 Mart Pazar günü AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından temayül yoklaması gerçekleştirilecek.

Atatürk Spor Salonu'nda 10.00-16.00 saatleri arasında milletvekili aday belirleme süreci kapsamında temayül yoklaması yapılacak. Temayül yoklamasına katılacak heyette AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi, eski Gümrük Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı, Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Betül Güllük ve AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Soner Yalçın gibi isimler yer alacak.

Gerçekleştirilecek olan temayül yoklaması hakkında bilgiler veren AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "1 Mart Pazar günü Atatürk Spor Salonu'nda saat 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz temayül yoklaması Genel Merkezimizden gelecek olan heyet nezaretinde yapılacaktır. Oy kullanacakların nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Teşkilat mensuplarımız, belediye başkanlarımız saat 10.00-16.00 arasında oylarını kullanılacak ve 9 adayın ismi dağıtılacak olan oy pusulalarının üzerinde işaretlenecek. 9'dan az veya çok aday ismi pusulada yazılması halinde kullanılan oyun geçersiz sayılacağını da buradan ifade etmek isterim. Şeffaf sandıkların içine atılan oylar yine Genel Merkezimizden gelen heyet tarafından mühürlü torbalara konulacaktır. Temayül yoklamasının ardından oy zarfları açılmadan Genel Merkezimize gelen heyet tarafından götürülecek ve ilgili komisyon tarafından sayılacaktır. Sonuçlar ise genel merkezimiz tarafından alınan karar doğrultusunda hiç bir şekilde açıklanmayacaktır. Düzenlenecek olan temayül yoklamasına, şahsım ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, İl Demokrasi Hakem Heyeti Başkanı ve üyeleri, İl Disiplin Kurulu başkanı ve üyeleri, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri, mahalle başkanları oy kullanacak tüm teşkilatımızı kapsayacak şekilde milletvekili adaylarının belirlenmesi gayret gösterilecektir" dedi.

Temayül yoklaması pusulasında aday adaylarının ismi olacak ve yaklaşık 2 bin 400 kişi oy kullanacak. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Pazar Günü Temayül Yoklaması Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement