AK Parti Pazarcık 5. Olağan İlçe Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Pazarcık 5. Olağan İlçe Kongresi

AK Parti Pazarcık 5. Olağan İlçe Kongresi

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, muhalefet partilerinin Türkiye'yi nereye götüreceklerine dair bugüne kadar hiç bir program açıklamadıklarını söyledi.

22.11.2014 23:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, muhalefet partilerinin Türkiye'yi nereye götüreceklerine dair bugüne kadar hiç bir program açıklamadıklarını söyledi.

Sağlam, partisinin Pazarcık Spor Salonunda düzenlenen Pazarcık Teşkilatının 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin her tarafı gibi Pazarcık ilçesinin de yıllarca hasret kaldığı hizmetleri tek tek aldığı ve almaya devam edeceğini söyledi.

İktidarların döneminde yapılanların herkes tarafından da bilindiğini dile getiren Sağlam, şunları kaydetti:

"Başbakanımız 2023 yılına kadar yeni bir program açıkladı. Türkiye 2023 yılına kadar ekonomik bakımdan sosyal ve kamu düzeni bakımından nerelere ulaşacak bu hedefleri gösterdi. Diğer siyasi partiler genelde bir seçim dönemini ne yapacaklarını açıklarlar. Ama Türkiye'de ilk defa 2023 yılına kadar önümüzdeki 9 yıl içinde Türkiye nerden nereye gelecek bunu daha önceden millete deklare ediyorsunuz. Diğer partilere bakınız henüz 2015 seçimlerinde neler vaat ettikleri, Türkiye'yi nereye götüreceklerine dair bugüne kadar hiçbir program açıklamadılar."

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç ise 13 yıl önce Türkiye'nin büyük bir kaos ve girdabın içinde olduğunu, insanların geleceğe umutla bakamadığını, AK Parti ile Türkiye'nin daha güçlü ve istikrar ortamına kavuşmuş dünyada söz sahibi bir ülke haline geldiğini ifade etti.

AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı İbrahim Mesut Ganidağlı'nın konuşmasının ardından tek liste halinde gidilen seçimde, Ganidağ'lı yeniden başkan seçildi.

Kongreye, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bu arada, Çağlayancerit AK Parti 5. Olağan Genel Kurulunda ise tek liste halinde gidilen seçimde Veli Çetinkaya tekrar başkan seçildi. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Pazarcık 5. Olağan İlçe Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement