AK Parti Referanduma Hazır - Son Dakika
Yerel

AK Parti Referanduma Hazır

AK Parti Referanduma Hazır

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Kasım Bostan ve Mahmut Poyrazlı, AK Parti’nin referanduma hazır olduğunu söyledi.

05.03.2017 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Kasım Bostan ve Mahmut Poyrazlı, AK Parti'nin referanduma hazır olduğunu söyledi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, referandum dolayısı ile basın mensuplarıyla bir araya geldi. AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demirsalan'ın rahatsızlığı dolayısıyla katılamadığı programa İl Başkanvekili Türkan Buğra, AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan ve Mahmut Poyrazlı ile Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul katıldı. Toplantıda ilk sözü alan Milletvekili Kasım Bostan, 1 Kasım itibari ile milletvekili olarak Mecliste yaptıkları çalışmaları anlattı. Bostan, "1 Kasım'dan bu yana yaklaşık 1 seneden fazla bir zaman geçti. Bu süre içinde milletvekili olarak neler yaptık, bunları sizinle paylaşmak için bir araya geldik. 1 Kasım'dan sonra çalışmalarımızı iki ana başlık altında toplamak gerekiyor. Mecliste ve komisyonlarda yaptığımız çalışmalar ve Balıkesir için neler yapıyoruz, neler yapacağız bunları sizinle paylaşacağız. Türkiye'nin gündemi çok hızlı değişiyor. Olaylar artık 15 Temmuz öncesi ve 15 Temmuz olarak değişti. Meclis çalışmalarından fırsat buldukça Balıkesir'e gelerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Referandum çalışmalarımıza da hızlı bir şekilde başladık" dedi.

Kepsut, Bigadiç ve Gömeç ilçelerine doğalgaz hattı döşenmesi için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ile görüştüklerini belirten Bostan, proje çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağı müjdesini verdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı ise 16 Nisan'da referanduma teşkilatlar olarak hazır olduklarını belirterek, "1 Kasım seçimleri sonrası Türkiye olarak sancılı ve sıkıntılı bir durumu çok şükür atlattık. Bir yıl muhasebesini yapmak gerekirse biz Balıkesir'de iyi şeyler ve hizmetler yaptığımıza inanıyorum. 45 gün sonra bir halk oylaması yapılacak. Bu referandum dönemi içinde daha sık Balıkesir'de olacağız" dedi.

Referandumdan evet oyu çıkacağını söyleyen Poyrazlı, "AK Parti referandumda evet oylarını alarak bu işten alnının akıyla çıkacak. AK Parti Balıkesir milletvekilleri olarak Mecliste uyum içinde çalışıyoruz. Balıkesir'e yapılacak yatırımlar için el ele bakanlar ve bürokratlar ile iletişim halindeyiz. Referandumda evet ve hayır kullanacak tüm vatandaşlar bizim için değerlidir. Ülkemizin birliği ve beraberliğini bozmak isteyen ve referandumda hayır oyu verecek FETÖ'cüler, PKK ve PYD teröristlerine vatan haini diyoruz. Bunlar ülkenin huzurunun bozulması için hayır diyorlar" dedi.

AK Parti İl Başkanvekili Türkan Buğra da yaptığı açıklamada AK Parti İl Teşkilatı olarak tüm birimleriyle birlikte 16 Nisan'a kadar özveriyle çalışacaklarını ve referandumdan evet oyu çıkacağını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Referanduma Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement