AK Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı Tanışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı Tanışma Toplantısı

AK Parti Şahinbey ilçe teşkilatının yeni yönetimi, tanışma toplantısını AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ile AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu ve Ali Şahin'in katılımı ile gerçekleştirdi.

15.01.2012 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şahinbey ilçe teşkilatının yeni yönetimi, tanışma toplantısını AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ile AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu ve Ali Şahin'in katılımı ile gerçekleştirdi.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şahinbey ilçe teşkilatının birlik ve beraberlik içinde bir genel kurul süreci geçirdiğini, iç huzurun son derece önemli olduğunu söyledi.

Teşkilatların başarısında birlik ve beraberlik içinde hareket etmemin hayati öneme sahip olduğuna dikkat çeken Koçer, "Şahinbey ilçe teşkilatımız, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek başarıyı yakaladı. Birlik ve beraberlik olunca bunun sonucunda başarı kendiliğinden geliyor. Şahinbey teşkilatımız her konuda birlik oldu, biz de onlara her türlü desteği veriyoruz" diye konuştu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise başarılı bir genel kurul sürecinden geçen AK Parti Şahinbey ilçe teşkilatında dinamik bir yapı oluştuğuna dikkat çekerek, yeni yönetime başarı dileyip, teşkilatlar ile zaman zaman bir araya gelmenin önemine işaret etti.

Erdoğan, siyasette başarıl için taşra teşkilatlarının çalışmasının önemli olduğunu, bu anlamda Şahinbey ilçe teşkilatının başarılı bir çalışma içerisinde bulunduğunu dile getirdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu da, teşkilatların başarılı çalışmalarının, milletvekillerinin Ankara'da rahat bir çalışma yapmasını sağladığı ifade etti.

Teşkilatların birlik ve beraberliğinin önemine dikkat çeken Mazıcıoğlu,

"Allah, birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Şahinbey ilçe teşkilatı bu anlamda iyi bir performans gösterdi. Teşkilatımız çalışıyor, bizler Ankara'da daha rahat çalışıyoruz" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ise Şahinbey İlçe teşkilatını tebrik etti ve yeni yönetime başarılar diledi.

Şahin, 10 yıllık süreçte başarılı bir yönetim sergileyen AK Parti hükümetinin, Türkiye'de her alanda önemli hizmetler yaptığını, yapılan başarılı çalışmaların Suriye, Tunus, Libya, Yemen ve Mısır gibi bir çok ülkeye de örnek olduğunu dile getirdi.

-AK Parti İl Başkanı Üzer-

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, başarılı bir genel kurul süreci geçiren Şahinbey ilçe teşkilatının, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek iyi bir teşkilatın nasıl olduğunu kendilerine gösterdiğini ifade etti.

Siyaset denilince akla ilk olarak teşkilatların geldiğine dikkati çeken Uzer, başarılı çalışmalar yapan teşkilatların siyasi partilerin başarısını arttırdığını, aksi durumlarda ise başarısızlığın oluştuğunu kaydetti.

Başarılı bir teşkilatın, bir siyasi partinin bir kentteki başarısında belirleyici olduğunu ifade eden Uzer, şöyle konuştu:

"Başarı için teşkilatların tutarlı olması çok önemli. Kendi içinde tutarlı olan, birlik ve beraberlik içinde hareket eden bir teşkilat, hem başarılı olur, hem de partinin başarısını arttırır. Başarılı çalışan bir teşkilat bir kentte partisinin oyunu yarı yarıya etkiler. Başarılı çalışma oyları arttırır, başarısızlık ve tutarsızlık ise oyların yarı yarıya düşmesine neden olabilir.

Genel siyasette de teşkilat önemlidir. Örneğin, bir siyasi partinin yüzde 60 olan oyu, başarılı teşkilat çalışmaları ile yüzde 63'lere kadar çıkabilir. Başarısızlıkta ise bu oran yüzde 40'lara kadar düşebilir. Bu anlamda, Şahinbey ilçemiz, başarılı çalışmalarla siyasette başarımıza destek oldu."

Uzer, AK Parti iktidarının, göreve geldiği 2002 yılından günümüze kadar olan süreçte, başta ekonomi ve demokratikleşme olmak üzere her alanda Türkiye'nin gelişmesine katkı sağladığını, Türkiye'nin hızlı bir gelişim sürecine girdiğini ve bunun daha önce olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edeceğini anlattı.

Uzer, gazetecilerin, Köy Hizmetlerinin arazisine konusunda sorusunu ise şu şekilde cevaplandırdı:

"Köy Hizmetlerine ait olan yer İl Özel İdaresi'ne ait değil. Halen atıl durumda bulunan bu arazi, Hazineye ait. Bizler, bu arazinin Milli Eğitime katkı sağlayacak bir şekilde değerlendirilmesi için girişimlerde bulunduk ve halen bu girişimlerimiz devam ediyor. Bu arada, söz konusu arazide bir kampüs yapılmasının da pek yararı olacağına inanmıyorum."

(ŞMÖ-HAS- - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı Tanışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement