AK Parti Sakarya Belediye Başkan Adayları Açıklandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sakarya Belediye Başkan Adayları Açıklandı

AK Parti Sakarya Belediye Başkan Adayları Açıklandı

AK Parti Sakarya Teşkilatı 16 ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

25.01.2014 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya Teşkilatı 16 ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu açıklanan belediye başkan adayları arasında 13 ilçenin mevcut başkanlarla 3 ilçenin de yeni başkan adaylarıyla seçime gireceklerini açıkladı.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu'nun Adayları ile ilgili yaptığı açıklamada, "30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Partimizin Sakarya İlçe Belediye Başkan Adayları tespit çalışmaları tamamlanmış olup Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığınca nihai aday listesi İl Başkanlığımıza bildirilmiştir. 26 Ocak Pazar (yarın) saat 17.30'da Serdivan Spor Salonunda Aday Tanıtım Programımızı gerçekleştireceğiz. Bize ulaşan bilgiye göre ilçe belediye başkan adaylarımız şöyle; Adapazarı: Süleyman Dişli, Akyazı: Hasan Akcan, Arifiye: İsmail Karakullukçu, Erenler: Cavit Öztürk, Ferizli: Ahmet Soğuk, Geyve: Murat Kaya, Hendek: Ali İnci, Karapürçek: Orhan Yıldırım, Karasu: Mehmet İspiroğlu, Kaynarca: Zeynur Özel, Kocaali: Ahmet Acar, Pamukova: Cevat Keser, Sapanca: Aydın Yılmazer, Serdivan: Yusuf Alemdar, Söğütlü: Hüseyin Genç, Taraklı: Tacettin Özkaraman. Adaylarımızın hepsine başarılar diliyor, Sakarya'mız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Büyükşehir Belediyemiz ve ilçelerimizin tamamı dahil 17 Belediye Başkanlığını almak için tüm teşkilatlarımızla birlikte Parti disiplini ve kurumsallığımıza uyan şekilde, gönüller kazanmaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Uncuoğlu kendilerine gönderilen listede Sapanca, Akyazı ve Söğütlü ilçe belediye başkan adaylarının yeni isimler olduğunu ve seçimlere yeni isimlerle gireceklerini ifade etti.

Daha önceden de AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak mevcut başkan Zeki Toçoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı.

Pamukova ve Karasu belediye başkanları geçtiğimiz aylarda MHP'den istifa ederek AK Parti'ye katılmışlardı. AK Parti Genel Merkezi bu iki ilçede de mevcut başkanlarla seçime gitme kararı aldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçe belediye başkanlıklarının tamamı AK Partili belediyelerde bulunuyor. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Sakarya Belediye Başkan Adayları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement