AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu Çin'e Gidiyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu Çin'e Gidiyor

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu Çin\'e Gidiyor

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Çin Komünist Partisinin daveti üzerine, bazı il başkanları ile birlikte 6 gün sürecek bir ziyaret için Çin'e gidiyor.

12.01.2012 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Çin Komünist Partisinin daveti üzerine, bazı il başkanları ile birlikte 6 gün sürecek bir ziyaret için Çin'e gidiyor.

AK Parti Genel Merkezi kapsamında gerçekleşecek ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, "Çin Komünist Partisi, genel merkezimizi partimizi daha yakından tanımak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere Çin'e davet etti. Bu kapsamda ziyaretin tüm masrafları kendileri tarafından karşılanmak üzere partimizi misafir edeceklerini ifade etmişler. Genel merkezimizde bununla ilgili yaptığı görevlendirme sonucunda benimde Çin'e gerçekleştirilecek ziyarete gitmem istendi. Bende Genel Merkezimizin bu görevlendirmesinin ardından diğer il başkanı arkadaşlarım ve Genel Merkez yöneticilerim ile birlikte Çin'e gideceğim" dedi.

Aralarında Diyarbakır, Van, Sivas, Antalya, Muğla ve bazı ilçe başkanlıklarının da bulunduğu kafile ile Çin'e hareket edeceklerini belirten Uncuoğlu, "Çin ziyaretimiz 6 gün sürecek. Ziyaret kapsamında Çin Komünist Partisi ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız. Ayrıca Pekin ve Şanghay şehirlerini gezerek burada yürütülen belediyecilik çalışmaları hakkında fikir sahibi olacağız. Burada ki belediyecilik ve siyasi yapıyı yerinde görme fırsatımız olacak. Yararlı bir ziyaret olacağı kanısındayım" diye konuştu. 13 Ocak'ta Çin'e hareket edecek AK Parti kafilesinin 19 Ocak'ta geri dönmesinin planlandığı kaydedildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu Çin'e Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement