AK Parti Sarıcakaya İlçe Teşkilatının 6. Olağan Kongresi - Son Dakika
Politika

AK Parti Sarıcakaya İlçe Teşkilatının 6. Olağan Kongresi

AK Parti Sarıcakaya İlçe Teşkilatının 6. Olağan Kongresi

AK Parti Sarıcakaya Olağan İlçe Kongresi, eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı’nın katılımı ile yapıldı.

26.08.2017 20:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sarıcakaya Olağan İlçe Kongresi, eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı'nın katılımı ile yapıldı.

Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesine bir dizi temaslarda bulunmak için gelen Nabi Avcı, ilçede coşkulu bir şekilde karşılandı. Ardından Nabi Avcı, AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay ile Sarıcakaya esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnaf ziyaretinden sonra Sarıcakaya Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde Sarıcakaya'nın yöresel halk oyunları izlenip, kongreye geçildi. AK Parti Eskişehir İl Başkan Vekili Bünyamin Fidan, Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler ve parti yöneticilerinin de katıldığı kongre hayli coşkulu geçti.

Kongrede bir konuşma yapan Avcı, "Zor bir dönemden geçiyoruz. Türkiye bir ateş çemberinden geçiyor. Dört bir koldan saldırı altındayız. Çok şükür tüm bunlara gereken cevabı verebilecek birlik, beraberlik, cesaret, dayanışma içerisindeyiz. Bu büyük bir nimettir. AK Parti sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da en güçlü, en disiplinli siyasi organizasyonudur. Dünya'nın başka hiçbir yerinde olmayacak 15 Temmuz ihaneti karşısında, millet böylesine can siperhane meydanlara çıkmışsa bunun içerisinde şüphesiz AK Parti teşkilatlarının da büyük rolü var. AK Parti'nin siyasi önderliğinde inşallah çok daha güzel bir geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz" dedi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ise, "15 Temmuz'da yaşadığımız hain darbe girişimi sonunda gördük ki bu ülkede tek çare birlik olmak, birlikte olmak. 2019'a hep birlikte yürüyeceğiz. Çünkü artık tek bir hedefimiz var. Ülkemiz, milletimiz ve vatanımızın bütünlüğü. 2019 çok çok önemli. 2019 Türkiye'nin kader tarihi olacak. 15 Temmuz 2016 da verdiğimiz mücadelenin devamı olacak. İnşallah sağlam temellerle biz bu yola, bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz. Bizden sonra gelenlere de bu bayrağı teslim edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sarıkaya Belediye Başkanı Faruk Güler de, "Davası ümmet olanın derdi de büyük oluyor. AK Parti artık sadece Türkiye'nin partisi değildir. Türkiye sınırlarının dışında yaşayan ve Türk kimliği taşımayan milyonlarca insanın davası ve sevdasıdır AK Parti. Osmanlı'nın artığısınız dediklerinde kahrolan Kerküklü teyzenin, bizi kimlere bırakıp gittiniz diye haykıran Halepli dedenin, siz çağırılınca değil beklenen bir milletsiniz diyen Bosnalı annenin, parmağını kendisine silah doğrultmuş İsrail askerlerine cesaretle sallayıp bir gün gelecekler diye bağıran Gazzeli çocuğun umududur AK Parti" İfadelerini kullandı.

Öte yandan yapılan seçimde, tek aday olan İlçe Başkanı Hikmet Aknur yeniden seçildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Sarıcakaya İlçe Teşkilatının 6. Olağan Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement