AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert Açıklaması

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert Açıklaması

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert, “Bir şehrin gelişmesi için ne gerekiyorsa, hepsini Silivri’miz ile buluşturacağız” dedi.

25.02.2014 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert, "Bir şehrin gelişmesi için ne gerekiyorsa, hepsini Silivri'miz ile buluşturacağız" dedi.

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yaptığı ziyaretlerde halkın sıcak ilgisi ile karşılanan Tahir Sert, Kars Kağızman Çayarası Köyü Derneğini ziyaret etti. Karslı vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen ziyarete, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, İBB Meclis Üyesi ve AK Parti Silivri eski İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Gezeren, Belediye Meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları katıldı.

"SİLİVRİ HALKI SİZE HESAP SORACAKTIR"

Türkiye'de AK Parti iktidara geldikten sonra insana verilen değerin arttığını ve Silivri'de de AK Belediyecilik anlayışının yeniden hizmetleri ile kaliteyi arttıracağını vurgulayan AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, "Türkiye'de AK Parti iktidarından önce geçen zamanlara baktığımızda insanlara kıymet verilmediğini görüyoruz. Biz devlet için insan değil, insan için devlet anlayışı ile çalışan bir parti olarak önceliğimizi hep insan olarak belirledik. AK Parti, Türkiye'de sağlığın, ekonominin, eğitimin kısacası kaliteli yaşamanın tarihini yazmıştır. Silivri'ye inanılmaz hizmetler geliyor. Son 5 yıla baktığımız zaman Silivri'nin ne kadar geriye götürüldüğünü görüyoruz. Belediye yandı, bitti, kül oldu diye dedikodu yaptılar. Fakat 5 yılın sonunda görüyoruz ki ortada hiçbir hizmet olmamasına rağmen borç 100 milyon TL artmıştır. Silivri halkı bunun hesabını soracaktır. Biz projelerimiz ile konuşuyoruz. Silivri'ye metro, devlet üniversitesi, kültür ve gençlik merkezleri, arıtma tesisleri, kavşaklarla geliyoruz. Bir şehrin gelişmesi için gerekli olan ne varsa hepsini Silivri'miz ile buluşturacağız" dedi.

"YOLSUZLUKTAN DOLAYI PARTİDEN ATTIKLARI ADAMI ADAY YAPTILAR"

Birlikteliklerinin hiçbir zaman bozulmayacağını ve aday kim olursa olsun, AK Parti'nin seçimi kazanacağını vurgulayan İBB Meclis Üyesi Metin Karakaş, "Kars Kağızman Çayarası Köyü Derneği bize her zaman destek vermiştir. Biz bir yola çıktık. Önemli olan bu yolda seçimi kazanmak için hep birlikte çalışmaktır. AK Parti Belediyeyi kazanamazsa Silivri kaybeder. Bütün dargınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak, yerel seçimleri kazanmaya odaklanacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde rakip parti daha önce yolsuzluk iddialarından dolayı partiden atılmış bir kişiyi başkan adayı, onun oğlunu Şişli'den meclis üyesi adayı ve eski eşini ilçe belediyelerden birine başkan adayı yapmıştır. Diğer yanda bizim 10 yıldır İstanbul'u en güzel şekilde yönetmiş olan Kadir Başkanımız ve onun Silivri'ye yaptığı yatırımlar var. Bu yüzden içimiz çok rahat. Biz projelerimizle, yalan, entrika üretmeden halkımızın karşısına çıkacağız. Belediyecilik günü kurtarmak değil geleceğe yatırım yapmaktır. Ben Tahir Başkan ile Silivri'nin kazanacağına inanıyorum" dedi.

"HİÇBİR KARDEŞİMİZ NEFSİNE YENİK DÜŞMEDİ"

Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ise, "Silivri'de 2004-2009 fotoğrafından sonra vatandaşlarımızın bizi çok özlediğini biliyorum. Biz kenetlendik. Hiçbir kardeşimiz nefsine yenik düşmedi. El ele seçimi kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Eğer vatandaşlarımız, milletimiz oyları ile size bir sorumluluk veriyorsa, onun hakkını vermek zorundayız. Bu sorumluluğun hakkını vermezsek vebali vardır. Biz AK Parti olarak, halktan aldığımız güç ile çalışıyoruz. Halkımızın bize verdiği oyları onlara hizmet olarak döndürüyoruz. Muhalefet, geçmişe döneceğiz diyor. Onların özledikleri geçmişte çöp patlamaları vardı. Geçmişe çok açılmamalarını tavsiye ediyorum. İnanç ve değerler itibari ile biz yaptıklarımızdan sorumluyuz. Hak için hakikat için çalışmaya devam" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement