AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Tüsiad) Her Ne Siyasi Tartışma Olsa Kutuplaşmaktan, Kaygıdan Bahsediyor" - Son Dakika
Güncel

AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Tüsiad) Her Ne Siyasi Tartışma Olsa Kutuplaşmaktan, Kaygıdan Bahsediyor"

- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklaması ANKARA - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

07.05.2019 00:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklaması ANKARA - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. (9)

AK Parti Sözcüsü Çelik: "TÜSİAD, YSK'nın yetkilerine sahip bir kurum değil fakat TÜSİAD sürekli kaygılanmakla meşgul bir kurum. Her ne siyasi tartışma olsa kutuplaşmaktan, kaygıdan bahsediyor."

AK Parti Sözcüsü Çelik: "Türkiye hem İstanbul seçimini yapabilecek hem reform sürecine odaklanabilecek hem ekonomiyle hem demokratikleşmeyle ilgili süreçleri güçlü bir şekilde ilerletebilecek bir ülke."

AK Parti Sözcüsü Çelik: "YSK'nin hukuk temelinde ortaya koyduğu bir kararın ve netice olarak millet iradesine başvurmak üzere seçime gidilecek olunmasının TÜSİAD gibi bir kurumda kaygı uyandırması bizim açımızdan kaygı vericidir."

AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Tüsiad) Her Ne Siyasi Tartışma Olsa Kutuplaşmaktan, Kaygıdan Bahsediyor"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Sözcüsü Çelik: '(Tüsiad) Her Ne Siyasi Tartışma Olsa Kutuplaşmaktan, Kaygıdan Bahsediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement