AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı Yeni Görev Dağılımını Yaptı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı Yeni Görev Dağılımını Yaptı

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı Yeni Görev Dağılımını Yaptı

Geçtiğimiz haftalarda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla gerçekleşen AK Parti Süleymanpaşa İlçe kongresinde tek listeyle gidilen kongrede mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, yeniden başkan olmasının ardından yeni görev dağılımı yapıldı.

18.12.2017 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz haftalarda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleşen AK Parti Süleymanpaşa İlçe kongresinde tek listeyle gidilen kongrede mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, yeniden başkan olmasının ardından yeni görev dağılımı yapıldı.

Süleymanpaşa'da bir restoranda gerçekleşen basın toplantısına, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, yeni yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Yeni görev dağılımında, Siyasi İşler ve Hukuki İşler Başkanı Hüseyin Öztekin, Teşkilat Başkanı Haydar Liman, Seçim İşleri Başkanı Egemen Güngör, Tanıtım ve Medya Başkanı Osman Güneykaya, Sosyal Politikalar Başkanı Filiz Elfani, Yerel Yönetimler Başkanı Şenol Karaküçük, Ekonomi İşleri Başkanı Ömer Faruk Özberk, Halklar İlişkiler Başkanı Bahar Sarıgül, Mali İdareler İşleri Başkanı Hidayet Dinçer ve İlçe Sekreterliğine Hikmet Güven getirildi.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte her zaman en iyi şekilde vatandaşa hizmet etmek amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini ve AK Parti'ye yakışır bir şekilde yola devam edeceklerini belirtti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı Yeni Görev Dağılımını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement