AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel İş Adamlarına Projelerini Anlattı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel İş Adamlarına Projelerini Anlattı

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel İş Adamlarına Projelerini Anlattı

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, Tekirdağ'ın önde gelen iş adamları ile bir araya gelerek dev projelerini anlattı.

01.03.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, Tekirdağ'ın önde gelen iş adamları ile bir araya gelerek dev projelerini anlattı.

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, Tekirdağ'ın önde gelen iş adamları ile Tekirdağ Ramada Otel'de bir araya geldi. Toplantıya, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Av. Emrah Tunca, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı Ahmet Aygün katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, gece gündüz demeden Tekirdağ için çalıştıklarını söyledi. Seçimlerin önemine vurgu yapan Yel, "İlk defa Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kuruluyor. Büyük bir heyecan. Bu konuda 120 gündür çalışıyoruz. Daha önceki 8 buçuk yıllık bilgi birikimine ek olarak vatandaşlarımızın talebi neyse onları almak için yola çıktık. 2023 hedefini gerçekleştirmek için sadece 30 gün kaldı. Size ve aziz milletimize güvenimiz sonsuz. Bizler Tekirdağ sevdalısıyız. Bu konuda plan ve proje yaparak ilerlemek istiyoruz. Bu doğrultuda 21 yıldır çalışıyorum. 500 milyon bütçeyi kullanmanın önemini bilen ve verimli kullanmada uzman olduğum için karşınızdayız. Bizleri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin başına getirirseniz birçok projeyi ekleyeceğiz. Biz projelerimizle hazırız ve sizlerden destek bekliyoruz. 31 Mart sabahı itibari ile neyi nasıl yapabileceğini bilen bir kadro ile karşınızda olacağız. Amacımız hedefi 12'den vurmak. 11 ilçe ve büyükşehiri alıp Ak belediyecilikle tanıştırmak. Kendi bilgi ve tecrübemize inanıyoruz. En çok da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a inanıyoruz. Onun desteği ile yürüyeceğiz" diye konuştu. Yel, 30 Mart yerel seçimlerinde iş adamları ve Tekirdağ halkından destek beklediklerini ifade etti.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı Ahmet Aygün ise Tekirdağ'ın 5 yıl kaybettiğini belirterek "Ümit ediyoruz ki 1 aylık süreyi en iyi şekilde geçirerek büyükşehir seçimlerinde hizmetlerin devamı anlamında büyük bir milat oluştururuz. 2004 yılında Tekirdağ Belediye Başkanı olarak görev yapan bir kardeşiniz olarak 2009'a kadar olan süreci bir canlandıralım. Hükümetimizin yatırımlarını tek tek saymayacağım. 2009 ve 2014 arasına bir bakın. Gözüne çarpan bir eser var mı? Herkesin siyasi görüşü vardır ama birde yapılanlara bakın" dedi.

Kendi dönemlerinde 5 yıl boyunca hükümet ile beraber birçok proje yaptıklarını kaydeden Aygün, "Üzerine basa basa söylüyoruz son 5 yıla bakalım. Herkesin vicdanına soruyoruz. O vicdan ki en doğru kararı verir. Göze çarpan elle tutulan bir hizmetleri var mı? Şehir merkezine hizmet edemeyen köylere nasıl hizmet edecek? Çok ciddi bir şekilde 30 Mart seçimlerini düşünüp karar vermek zorundayız. Seçimi kaybetmeseydik Tekirdağ'ı Trakya'nın merkezi haline getirecektik. Tekirdağ büyürse yatırımlar olursa iş adamları kazançlı çıkacaktır. Particilik yaparsanız kaybeden Tekirdağ ve siz olursunuz. Biz Tekirdağ'ı Trakya ve Balkanların çekim merkezi yapmak istiyoruz. Ne dediysek neredeyse hepsini yaptık. Bu konuda sizlerden destek istiyoruz. Tecrübelerimiz ve hükümetimizin destekleri ile Tekirdağ'ı büyütüp geleceği parlak bir Tekirdağ oluşturmak istiyoruz" ifadelerini kaydetti.

Yel, konuşmalarının ardından projelerini iş adamları ile paylaştı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel İş Adamlarına Projelerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement