AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Köy Danışma Meclisi Toplantıları - Son Dakika
Yerel

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Köy Danışma Meclisi Toplantıları

AK Parti Tepebaşı Merkez İlçe yönetimi, Yukarı Kartal köyünde 14 köy muhtar ve köy başkanlarının katılımıyla Köy Danışma Meclisi toplantısını yaptı.

02.01.2012 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tepebaşı Merkez İlçe yönetimi, Yukarı Kartal köyünde 14 köy muhtar ve köy başkanlarının katılımıyla Köy Danışma Meclisi toplantısını yaptı.

Toplantıya, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Yapıcı, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Tepebaşı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları başkanları ile köy sakinleri katıldı.

Koca, yaptığı konuşmada, sadece seçim öncesi değil seçimden sonrada vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, köy köy, mahalle mahalle gezip, halkın sıkıntılarını çözeceklerini kaydetti.

Türkiye'nin 2023 vizyonunu bulunduğunu ifade eden Koca, "Vizyonumuz ileri demokrasi, büyük bir ekonomi, güçlü bir toplum, yaşanabilir bir çevre ve marka şehirlerle lider ülke Türkiye'dir. Bu kapsamda Anayasa değişikliği çalışmalarımız sürmektedir. 2023 hedefimizde kişi başına düşen milli gelir 25 bin dolar, ihracatımız 500 milyar dolar, duble yollarımız 35 bin kilometre, hızlı tren demiryolu ağı 10 bin kilometre olacaktır. 500 bin toplu konut yaptık, 500 bin toplu konut daha yapacağız. Kendi gemimizi yaptık, diğer askeri silah ve teçhizatı da kendimiz üreteceğiz" diye konuştu.

Can da Eskişehir'e KÖYDES kapsamında bugüne kadar 57 milyon lira aktarıldığını belirterek, Eskişehir'e yeni bir devlet hastanesi ve kampüs hastane yapılacağını ifade etti.

Ata da kongrenin ardından vakit kaybetmeden çalışmalara başladıklarını ifade ederek, Köy Danışma Meclisi toplantılarını kongrenin hemen ardından başlattıklarını kaydetti.

Yapıcı ve İl Genel Meclis üyesi Dündar Ünlü da İl Genel Meclisi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantıda köy muhtarları ve köy başkanları fikir ve görüşlerini belirtti.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Köy Danışma Meclisi Toplantıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement