AK Parti Trabzon İl Başkanı Günnar: "Zaman Trabzonspor'a Hep Beraber Destek Olma Zamanıdır" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Trabzon İl Başkanı Günnar: "Zaman Trabzonspor'a Hep Beraber Destek Olma Zamanıdır"

"Zaman Trabzonspor'a hep beraber destek olma zamanıdır" dedi.

12.01.2012 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar,

"Zaman Trabzonspor'a hep beraber destek olma zamanıdır" dedi.

Günnar, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un hakkı olan şampiyonluğun verilmesi için çalıştıklarını söylediğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bundan doğal ne olabilir ki- Bakanımızın açıklamasının altından başka manalar çıkarmak abesle iştigaldir. Özelikle Trabzon'da siyasi partilerin temsilcilerinin bu açıklamaya tepki göstermesine anlam veremedik. Trabzonspor'umuzun menfaatlerini savunan Bakanımıza tepki gösterenlerin niyeti nedir- Bu olsa olsa Trabzonspor üzerinden siyaset yapmak olur. Bu düşüncede olan siyasileri kınıyorum. Fenerbahçe'nin yaptıkları aşikarken o camianın önde gelenleri başta olmak üzere top yekun kulüplerini desteklerken Trabzon'da Trabzonsporumuzun hakkını savunan bakanımızı eleştirmenin tutar dalı yoktur. Zaman Trabzonspor'a hep beraber destek olma zamanıdır. Gelin hep beraber tek vücut, hakkımız olan şampiyonluğun alınması yolunda birlik olup çalışalım."

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Trabzon İl Başkanı Günnar: 'Zaman Trabzonspor'a Hep Beraber Destek Olma Zamanıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement