AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan Seçim Çalışmasını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan Seçim Çalışmasını Sürdürüyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan Seçim Çalışmasını Sürdürüyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, seçim gezilerini Vakfıkebir ilçesinde sürdürüyor.

02.04.2015 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, seçim gezilerini Vakfıkebir ilçesinde sürdürüyor.

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Aykan, "Tokalaşmadan siyaset olmaz" anlayışı ile yola çıktıklarını belirtirken kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirtti. Ziyarette esnaf ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen Aykan, burada açıklamalarda bulundu.

7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için çok önemli olduğuna değinen Aykan, "Bu tarih ülkemizde devam eden siyasi istikrar açısından büyük önem taşıyor. Halkımızın istikrardan yana tavır koyacağını düşünüyorum çünkü aradıklarını bizde buldular. Onlara karşı mahcup olacak hiçbir şey yapmadık. Bizler milletimizin emir erleriyiz. Onlar bizden ne ister, neyi talep ederlerse o olur. Zaten bu yüzden aralarından çıkmıyoruz. Sokak sokak, tezgah tezgah ve esnaf esnaf gezerek, taleplerini dinleyip, kulak veriyoruz. Şayet halkınızdan uzak kalırsanız, duygularını da bilemezsiniz. Bunu en iyi bilen kişiler olarak, her ne şartlarda olursa olsun yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz" dedi.

HALKIN KANTARI HAKKIN KANTARIDIR

Aykan, bir takım ayak oyunlarının oynandığına dikkat çekerek, "Bir takım ayak oyunları oynanıyor ama sonuçsuz kalıyor. Çünkü oyunu oynayanların karşısında artık o eski Türkiye yok. Yürüyen, ezilen, her istenilene evet diyen Türkiye kalmadı. Burada artık milletimiz ne derse, neyi istese o oluyor. Muhtıra ve darbeler ile yönetilen Türkiye; yerini milletin iradesine bırakmıştır. Bu şartları da AK Parti oluşturmuştur. Adım başı karşımıza çıkan çeteler artık atlarını istedikleri gibi koşturamıyor. Öyle, 16 ayda bir kurulan koalisyon hükümet dönemleri gibi olmuyor AK Parti ile ülkemize istikrar ve güven geldi. Bundan sonra sandıkla gelen darbe veya muhtıralarla değil; yine sandıkla gidecek. Milletimiz ne derse, kimi isterse o olacak. Unutmayalım ki, halkın kantarı, hakkın kantarıdır" diye konuştu.

Aykan, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde meydana gelen rehine olayı, yapılan operasyon ve savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olması Türkiye'yi derinden üzdüğünü de belirtti. Aykan, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Adi teröristleri ve gün boyu onların reklamını yapanları da şiddet ve nefretle kınıyorum. Özellikle sosyal medyada ve bazı yayın kuruluşlarında, bu vahim olay haklı gösterilmeye çalışıldı. Bu durum savcımızın şehit edilmesi kadar gayri insani, gayri ahlaki ve vicdandan yoksunudur. Terörün her türlüsünü, aktörlerini ve terörün değirmenine su taşıyanlarını lanetliyoruz. Şehrimizde bir ay önceki bayrak krizinde dikkat çekmiştim! Seçim öncesi provokasyonlar maalesef sürüyor. Bu seçim, seçimlerin 'Ana'sıdır mahiyetinde kritik bir süreci işaret ediyor. Seçimde sonuç alamayanlarla birlikte bir çok odak tasfiye edilecektir. Şehit Savcımız Kiraz'ın olayı bu provokasyonun bir parçasıdır. Elektrik kesintisi de zamanlama olarak çok manidar görülüyor. 'Aman, aman dikkat!' çağrısını tekrarlıyorum. Bu süreçlerden hem millet hem de demokrasimiz yara almıştır. Kaybeden sadece partiler değil, topyekun ülkemiz olur! Bu amansızlara fırsat vermemeliyiz! Emellerine ulaştıkları an, ülkemizin bittiği, o karanlık günlere geri döndüğü an olacaktır. Haysiyetsiz, vatan ve millet düşmanı bu gibi kişilere söylenecek çok ağır sözler var elbette ama son sözü milletimiz söyleyeceğinden dolayı, onları önce Rabbim, sonra milletime havale ediyorum." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan Seçim Çalışmasını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement