AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi Huzur Evini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi Huzur Evini Ziyaret Etti

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, Trabzon Huzurevini ziyaret ederek yaşlıların hayır duasını aldı.

05.03.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, Trabzon Huzurevini ziyaret ederek yaşlıların hayır duasını aldı.

Huzurevi Müdürü Kamil Yıldırım tarafından karşılanan Çebi, karşılaştığı her bir yaşlının elini öperek, "Hayır duanızı almaya geldim" dedi.

Görüştüğü yaşlıların yaşam öykülerini dinlerken hayli duygulanan Çebi, "Bugünlere gelmemizde siz dedelerimiz, ninelerimizin emeği çoktur. Allah hepinizden razı olsun. Sizler bize daha iyi bir Türkiye bırakmak için ömrünüzü tükettiniz. Emek sarf ettiniz. Belki de çok zor şartlarda çalışarak sağlığınızı bizim için kaybettiniz. Size borcumuzu ödeyemeyiz." diye konuştu.

Çebi, müdür Yıldırım'dan huzurevi hakkında bilgiler aldı ve "Çok kutsal bir görev yapıyorsunuz. Onlara bu zor günlerinde destek olmamız lazım. Ellerini sıcak sudan soğuksuya değdirmememiz lazım. Biz de onların geçtiği yollardan geçeceğiz. Nasıl bir hizmet verirsek öyle bir hizmet görürüz. Bunu unutmadan yaşlılarımıza iyi huzurlu bir ortam sağlamalıyız " şeklinde konuştu.

Köşk Huzurevi Müdürü Kamil Yıldırım'da, "Buradaki insanların ziyaret dışında hiçbir eksikleri yok. Hatırlanmak ve ziyaretler her insan için olduğu gibi özellikle buradaki yaşlılar için daha büyük önem arz ediyor. Motivasyonları artıyor. Bu yüzden mümkün olduğu kadar yaşlılarımızı ziyaret etmeliyiz" diyerek duyarlı davranan Dünya Şampiyonu AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Selçuk Çebi'ye teşekkür etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi Huzur Evini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement