AK Parti Trabzon Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

AK Parti Trabzon Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları

AK Parti Trabzon milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Sürmene ilçesinde miting yaptı.

20.06.2018 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Sürmene ilçesinde miting yaptı.

Sürmene ilçesinde gerçekleşen mitinge, AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Salih Cora, milletvekili adayları Vehbi Koç, Bahar Ayvazoğlu ve Selçuk Çebi ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve partililer katıldı.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve birinci sıra adayı Balta, burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının toplumun tüm kesimiyle kucaklaştığını söyledi.

Hiçbir ayrım yapmadan hizmet ettiklerini vurgulayan Balta, "Ülkemiz sağlıktan eğitime, turizmden enerjiye, sanayiden ulaşıma, tarımdan ekonomiye kadar her alanda büyük bir gelişim ve kalkınma yaşadı. Şükürler olsun artık hava yolu, milletin yolu haline geldi. Başbakanımız Binali Yıldırım, ulaştırma bakanı olduğu dönemlerden itibaren başladık, 26 bin kilometre yol yaptık. Cumhuriyet tarihi boyunca 6 bin 100 kilometre yol yapılmıştır. Bu millete hizmet ettik, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu millete hizmet etmiştir." şeklinde konuştu.

Balta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkenin tam bağımsız, özgür olabilmesi için yerli ve milli olması için talimat verdiğine işaret ederek, şöyle devam etti:

"Allah'a şükürler olsun. Teröristlere karşı silahsız insansız hava araçlarını kullandık, atak helikopterlerimizi kullandık. Ne oldu ABD? Sen bize parayla vermedin ama bizim çocuklarımız bunları yaptı. Cumhurbaşkanımız diyor ki, 'Biz ancak milletten talimat alırız, biz Avrupa'dan Amerika'dan talimat almayız'. Değerli Sürmeneli hemşehrilerimiz, birileri aday olmuş, birileri bir araya gelmiş. Biz TBMM'de milletvekili kardeşleriniz ile dedik ki, bu ülkede bir daha istikrarsız yönetimi olmasın. Biz MHP ile bir araya geldik, Yenikapı ruhu ile. Biz geçmiş 16 yılda Trabzon için Türkiye için yaptıklarımızı anlatıyoruz. Yaptıklarımızı teminat göstererek önümüzdeki yıllarda neler yapacağımızı anlatıyoruz. Biz gelişen güçlü Türkiye istiyoruz."

24 Haziran seçimlerinin önemine de dikkat çeken Balta, "Milletimizin kararını güçlü meclis ve güçlü hükümet ile güçlü Türkiye'den yana kullanacağından hiç şüphemiz yok. Ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşmasında önemli bir aşama olacak olan cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine inşallah 24 Haziran seçimlerinden zafer ile çıkarak gireceğiz." diye konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Balta, daha sonra Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesini ziyaret ederek, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ardından Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde hasta ziyareti gerçekleştiren Balta, son olarak Akçaabat sahilinde gezen vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Trabzon Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi
    22:49 Ankara'da Cumhuriyet Korosu Türk Halk Müziği Konseri Verdi

    Başkentte çeşitli meslek gruplarından gönüllülerin oluşturduğu Cumhuriyet Korosu, 'Yüzyılın Başkenti Ankara' adlı Türk halk müziği konseri verdi. Yenimahalle ilçesindeki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Ankara'nın türkülerinin yanı sıra Rumeli, Kütahya, Burdur, Kırıkkale, Sivas, Erzincan, Artvin yöreleri ile Kıbrıs ve Azerbaycan'dan ezgiler dinleyicilerle buluştu. Başkentteki, Ulusal Mimarlık akımlarına örnek teşkil eden tarihi yapı ve binaların da tanıtıldığı konserde, çeşitli halk oyunu gösterileri yapıldı. Şef Serdar Yasun yönetiminde 30 eserin seslendirildiği konsere Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 24 Bina Tahliye Edildi
    22:49 İstanbul Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 24 Bina Tahliye Edildi

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan olayda, toprak kayması sonucu 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi. Tahliye edilen binalarda hasar tespit çalışmaları yapılacak.

  • Elazığ'da 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen lise müdürü tutuklandı
    22:48 Elazığ'da 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen lise müdürü tutuklandı

    Elazığ'da bazı öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan lise müdürü G.C, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak devam eden soruşturma sürecinde bir öğrenci daha şikayette bulundu ve müdür tekrar gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen müdür, 9 öğrenciyi taciz ettiği öne sürüldüğü gerekçesiyle tutuklandı.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Tuğba Yurt konser verdi
    22:38 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Tuğba Yurt konser verdi

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında şarkıcı Tuğba Yurt, Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta konser verdi. Konserde çok sayıda kişi şarkılara eşlik etti ve Yurt'un performansı büyük alkış aldı.


Advertisement