Ak Parti Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Muhammet Balta Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Muhammet Balta Kimdir?

Ak Parti Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Muhammet Balta Kimdir?

AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı olarak Muhammet Balta ismini seçti. Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Muhammet Balta kimdir, mesleği nedir?

14.01.2019 11:19  Güncelleme: 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı açıklandı. Mevcut Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkanı olan Muhammet Balta kimdir, mesleği nedir?

MUHAMMET BALTA KİMDİR?

Muhammet Balta, 1968 yılında Vakfıkebir' in Açıkalan Köyü'nde doğdu. İlkokul ve lise tahsilini Vakfıkebir' de tamamladı. 1992 yılında Ankara Hacattepe Üniversitesi Zonguldak Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Balta, 1993 yılında proje ortağı olduğu plastik ve ambalaj sektöründe faaliyet gösteren Karadeniz Plastik Madencilik San. Tic. Ltd. Şirketinde genel müdür olarak görev aldı.

AK PARTİ VAKFIKEBİR İL GENEL MECLİS ÜYESİ SEÇİLDİ

2009-2013 yılları arasında Trabzon Ticaret Sanayi Odası'nda meclis üyeliği yapan Balta, 2009 yılında AK Parti Vakfıkebir il Genel Meclis Üyesi seçildi.

AB PROJELERİNDE VE BİR ÇOK KOMİSYONDA GÖREV ALDI

İl Genel Meclis Üyeliği süresince; İmar ve Bayındır Komisyon Üyeliği, Ar-Ge ve Plan Bütçe Komisyon Başkanlığı ve encümen üyeliği görevlerinde bulunan Balta, Avrupa Birliği Destekli Yerel Yönetim Reformunun Devamına Destek ve Güçlendirme Projesi ve Vilayetler Hizmet Götürme Birliği Stratejik Plan hazırlanmasında çalıştı.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yapan Balta, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde Vakfıkebir Belediye Başkanı seçildi.

Son Dakika Güncel Ak Parti Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkan Adayı Muhammet Balta Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement