AK Parti Türkoğlu Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Türkoğlu Seçim Bürosu Açıldı

AK Parti Türkoğlu İlçe seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

29.04.2011 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Türkoğlu İlçe seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Türkoğlu yol kavşağında karşılanan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayları uzun konvoylarla halkı selamlayarak Türkoğlu Belediye Meydanına gelerek burada bulunan seçim bürosuna gelerek seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdiler.

AK Parti Milletvekili adayları, Mehmet Sağlam, Nevzat Pakdil, Mahir Ünal, Yıldırım Ramazanoğlu, Sevde Beyazıt Kaçar, Sıtkı Güvenç, Hamit Bülent Eken ve İdris Tezcan seçim aracının üzerine çıkarak halka hitap ettiler.

Türkoğlu Beldeiye Başkanı Mustafa Taşhan, törende yaptığı konuşmada, her zamang eçmişi gözönünde bulundurduklarını belirterek, "Türkoğlu ilçesi 1960 yılında kurulan bir ilçe olarak birçok hizmetlere ihtiyacı olduğu için ne kadar hizmet yapsak yine hizmetlerin her zaman eksik olduğunu göreceğiz. Biz göreve geldiğimiz günden bugüne büyük hizmetlere imza attık. Bundan sonra da yapacağız. Nasıl ki Ak Parti 8 yıldan bu yana Türkiye'de yeniliklere ve hizmetlere imza atmışsa biz de aynı hizmetleri Türkoğlu'na yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz"

-DÜNYANIN EN BÜYÜK ÜLKESİNDEN BİR TANESİ OLACAĞIZ-

2023 programıyla dünyanın en büyük 10. devleti olacaklarını işaret eden Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Mehmet Sağlam, şöyle konuştu:

"2007'de yaptığımız seçimlerde Ak Parti iktidarının adaylarına Türkoğlu destek verdi. Referandumda Türkiye'nin demokrasisini daha ileriye götürecek maddelerimiz olduğunu belirttik. Yeni anayasa yargı sisteminin kurulması siyasi havanın yaratılması, insan haklarına daha da güçlendirici haklar getirmektedir. Cumhuriyetin 100. yılında Ak Parti 4 yıl için değil, önümüzdeki 12 yıl için yani 2023 yılı için bir program hazırladı. Bu programla Türkiye'nin yol haritasını çizdi. Yapacağımız çalışmalarla Türkiye dünyanın en iyi ekonomisine sahip ilk 10 ülke arasında yer alacak. Dünyanın en gelişmiş 10 ülkesinden birisi olacak. Türkiye'de kişi başına gelir 25 bin dolara çıkacak. Türkiye'nin ihracatı şu anda 130 milyar civarında bu 500 milyara çıkacak. Türkiye'nin Milli Geliri şuanda 730 Milyarda, bu 500 Trilyona çıkacak. Türkiye zenginleştiği zaman tabi ki Kahramanmaraş'ta, Türkoğlu'da zenginleşecek. Milletvekili adaylarımız milletimize Başbakanımızın emanetidir. Milletimiz adaylarımız desteklediği sürece Türkiye hedeflerine mutlaka gidecektir. "

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Nevzat Pakdil de, "Bir ülkede istikrar sağlanmazsa o Ülkenin ayağa kalkması mümkün değildir" dedi.

Pakdil, "Kalkınmış ülkelere bakıldığında yaklaşık 20 yıl boyunca aynı hükümetin hizmet edildiği görülür. Bir ülkede istikrar sağlanmazsa o ülkenin ayağa kalkması mümkün değildir. Türkiye'de 2002 yılından bu yana geçen sürede bu istikrar sağlandı. İstikrar sürsün Kahramanmaraş büyüsün diyoruz. Biz dik duruşumuzu her zaman sergileyeceğiz. Türkiye bütün krizlere rağmen küçülmeden büyüdü. Çünkü Türkiye her zaman hakkın ve hakikatin yanında oldu" dedi.

Her zaman milletin yanında olduklarını anlatan Pakdil, "Biz çıktığımız bu kutlu yolda yılmadan kim ne derse desin çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü bu yol hakkın ve hakikatin yoludur. 2023 yılında Türkiye kazanacak, Kahramanmaraş kazanacak ve Türkoğlu kazanacak. Milletimizin verdiği karara hiçbir mazeret ileri sürmeden baş üstüne diyeceğiz başımızı egeceğiz ve onu kabul edeceğiz. İnşallah 61. hükümette yine sizin oylarınızla Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığında ve önderliğinde AK Parti olacaktır" şeklinde konuştu.

Daha sonra milletvekili adayları Türkoğlu ilçesi esnafını ziyaret ederek ilçeden ayrıldılar.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Türkoğlu Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement