AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı'na Tavlı Seçildi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı'na Tavlı Seçildi

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı'na Hüseyin Tavlı seçildi.

12.03.2018 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı'na Hüseyin Tavlı seçildi.

AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi, Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti'nin milletiyle ortak hareket ettiği için 16 yıldır iktidarda olduğunu vurguladı.

"AK Parti bugün 16. yılında halen iktidar ise milleti gibi konuştuğu, milleti ile hareket ettiği için iktidar" diyen Çanak, "AK Parti popülist siyaseti düşünerek değil, gerçekten insanlarımızın ihtiyacını düşünerek siyaset yaptığı için iktidarda." dedi.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, bayrağı kendisinden devralan Hüseyin Tavlı'nın bayrağı daha da yukarılara taşıması dileğinde bulundu.

Genel kurulda, protokol konuşmalarının ardından faaliyet ve bilanço raporu, gelir-gider cetveli okunup onaylandıktan sonra seçimlere geçildi.

401 delegesi olan AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı'nda sandığa giden 133 delegenin oyunu alan Hüseyin Tavlı başkanlığa seçildi.

Tavlı'nın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Fatma Türkmen, Necati Güler, Mustafa Fidan, Yılmaz Ciloğlu, Ercan Yıldırım, Nurten Mutlu, Resul Çalık, Servet Sezgül, Ethem Uysal, Hasan Çarkacı, Neşe Akgül Tiyaloglu, Ahmet Hatipoğlu, Hüseyin Kalkan, Abdullah Öztürk, Ahmet Can, Ahmet Şahin, Arif Safa Sarı, Selma Hasdemir, Samet Tecer, Ali Yağcı, Atilla Güven, Şule Karaoğlan Demir, Sezai Telli."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı'na Tavlı Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement