AK Parti Uşak Teşkilatı Bayramlaştı - Son Dakika
Politika

AK Parti Uşak Teşkilatı Bayramlaştı

AK Parti Uşak İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

17.06.2018 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Uşak İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Parti binasında düzenlenen törenle AK Parti Uşak teşkilatı bayramlaştı.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, Suruç'ta parti mensuplarına yönelik saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, seçim öncesi kaos çıkarmak isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.

Seçimlerin huzur ortamı içinde tamamlanması için tüm tedbirlerin alındığını dile getiren Çakın, "Bu menfur saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu saldırıyı gerçekleştirilenlere devletimiz gerekli cezayı en kısa sürede verecektir." dedi.

Saldırının tüm yönleriyle aydınlatıldığını ifade eden Çakın şunları söyledi:

"Suruç'ta hain PKK'lılar tarafından ve onların siyasi uzantıları tarafından bir saldırı düzenlendi. Bunlar, bugün yaşadığımız olaylar değil, her dönem bu tür saldırılarla karşı karşıya kaldık. Bundan sonra da olmaya devam edecek gibi görünüyor ama biz liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Allah'ın izniyle her zaman ifade ettiğimiz gibi kefenimizi giyerek yola çıkan bir siyasi hareket olarak, bu ve buna benzer ahlaksızlıklara pabuç bırakmayacak kadar cesaretli, dik ve onurlu insanlarız. Biz inanıyoruz ki milletimiz, başta doğu ve güneydoğudaki kardeşlerimiz olmak üzere 24 Haziran seçimlerinde bunlara da en güzel cevabı inşallah sandıkta verecektir."

Bayramlaşmaya AK Parti Uşak milletvekilleri Mehmet Altay, Alim Tunç, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, milletvekili adayları İsmail Güneş ve Mert Şişman da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Uşak Teşkilatı Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement