AK Parti Uzunköprü İlçe Yönetim Kurulu Açıklandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Uzunköprü İlçe Yönetim Kurulu Açıklandı

AK Parti Uzunköprü ilçe yönetim kurulu açıklandı.

24.10.2011 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Uzunköprü ilçe yönetim kurulu açıklandı.

AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında yeni yönetimde Azbiye Ataş, Ayhan Yıldırım, Sabri Şimşek, Tahsin Haskırım, Çahit Sağlam, Sadullah Çakmak, Uğur Tarakçı, Yılmaz Göksu, Sezer Kuruşar, Mehmet Kalkandelen, Hüseyin Uçar, Gürkan Gür, Abidin Kazanç, Yakup Selvi, Kadir Bilgin, Hasan Alko, Halit Karayel, Ali Gül, Müşfik Ersin, Türker Öncü, Naci Tuncay, Sema Çelebi, Hilmiye Kaşkalak, Mustafa Üstün'ün yer aldığını söyledi.

Eski ve yeni yönetici diye bir ayrım yapmayacaklarını vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Biz Uzunköprü'de yeni bir yönetim oluşturduk ve gerçekten ilçeye hizmet edecek ve samimi olan arkadaşları aramıza almaya çalıştık. İnşallah bu yönetimimiz Uzunköprü'nün beklentilerine cevap verir. Uzunköprü'nün tüm sorunlarını elimizden geldiği kadar çözmeye çalışıyoruz. Bu çalışmayı yaparken de o yeni isim, bu eski isim diye ayrım kesinlikle ayrım etmeyeceğiz. Partimize hayırlı olsun."

Toplantıya, İl Başkanı Müjdat Kahve, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü, ve il yönetim kurulu üyeleri Şadan Atalay, Erkan Bakır, Halil Gümüş katıldı.

- EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Uzunköprü İlçe Yönetim Kurulu Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement