AK Parti Yalova İl Başkanı Öztabak Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Yalova İl Başkanı Öztabak Açıklaması

AK Parti Yalova İl Başkanı Öztabak Açıklaması

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Partinin Türk siyasetindeki yerinin belli olduğunu ve partini her türlü vesayet odağı ile mücadele ederek bu günlere geldiğini ifade etti.

20.08.2017 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Partinin Türk siyasetindeki yerinin belli olduğunu ve partini her türlü vesayet odağı ile mücadele ederek bu günlere geldiğini ifade etti.

Öztabak, CHP Yalova İl Başkan'ı Özcan Özel'in önceki günlerde yaptığı basın açıklamasına ilişkin, milletin temsilcileri olarak ülkeye karşı işlenen ihanetlerin onuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti.

Sivil toplum örgütü görünümlü FETÖ yapılanmasının 2013'te maskesi düştükten sonra Türkiye'nin bu beladan kurtulması için en çetin mücadeleyi Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK kadroların verdiğini dile getiren Öztabak, şunları kaydetti:

"Vesayet odakları ve ülkemizin aleyhine çalışan şer güçler ile kimlerin ittifak halinde ve ağız birliği yaptıklarını da milletimiz gayet iyi bilmektedir. AK Parti'nin Türk siyasetindeki yeri bellidir. Parti her türlü vesayet odağı ile mücadele ederek bu günlere geldi. Bizler haksız tutuklamalar ve gözaltılarla mücadele ederek iktidar olmuş ve Türkiye'nin demokratikleşmesi için sessiz devrimler gerçekleştirmiş bir siyasi hareket olarak kimsenin haksız tutuklanması ya da gözaltına alınmasından yana olamayız."

Öztabak, bütün şer odaklarıyla mücadelelerinin devam edeceğini vurgulayarak, şunları ifade etti:

"Biz DEAŞ'la, PKK terör örgütü ve onun uzantıları ile DHKP-C terör örgütü ve onun savunucuları ile FETÖ ve onun üyeleri ve sözcülüğünü edenlerle Türkiye düşmanı bütün şer odakları ile sonuna kadar siyasi mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu bizim milletimize verdiğimiz sözün bir gereğidir. Türkiye bir hukuk devletidir ve devletimize kumpas kuran herkim olursa olsun hukuk önünde bunun hesabını verecektir. Sayın Genel Başkanımız, liderimiz ve Cumhurbaşkanımızın kullandığı sözler ve mücadele kararlılığı, bu şer güçlere ve bunların uzantılarına dönük ifadelerdir. Sayın Özel'in ve CHP'nin Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamalarından duyduğu rahatsızlığı ve panik halini bu odaklar ile muhtemelen kurmuş olabilecekleri ilişkilerin açığa çıkmasından korkmalarına bağlıyorum ve milletimizin takdirine bırakıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Yalova İl Başkanı Öztabak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement