AK Parti'ye Davullu Zurnalı Üye Katılımı - Son Dakika
Güncel

AK Parti'ye Davullu Zurnalı Üye Katılımı

AK Parti\'ye Davullu Zurnalı Üye Katılımı

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında 100 yeni üyeye rozetleri takıldı.

28.12.2013 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katılımın oldukça yoğun olduğu programda davul zurna eşliğinde üye katılımı yapıldı

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı tarafından Yuvam Akarca'da bulunan Kasır Kafe'de düzenlenen programda 100 kişi partiye üye oldu. Yoğun katılımın ve büyük coşkunun yaşandığı programa başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, mahalle temsilcileri, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katılım sağladı. Davul zurna eşliğinde yapılan üye katılım programında konuşma yapan başkanlar birlik ve beraberlik mesajı verdi.

'CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİN EŞİĞİ'

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti'nin her zaman birlik ve beraberliğin adresi olduğunun vurgusunu yaptığı konuşmasında, "Böyle olmaya da devam edecek. Biz halkımızın sadece seçimden seçime değil, her zaman mutluluğunda kederinde yanında oluyoruz. Süreç çok önemli. Ülkemizin birliğine ve beraberliğine karşı oyunlar oynanıyor. Bu başbakanımızın dediği gibi istiklal mücadelesi" dedi. Önümüzdeki yerel seçimin önemine vurgu yapan Başkan Ali Korkmaz, "Bu yerel seçim normal bir seçim değil. Bundan sonraki cumhurbaşkanlığı seçiminin eşiğidir. Bu millet ilk defa kendi cumhurbaşkanını seçecek bu nedenle yerel seçimler çok önemlidir" ifadelerine yer verdi.

'OYUNLARA PRİM VERİLMEYECEK'

Yerel seçimlerin milletin ve ülkenin seçimi olduğunun altını çizen Başkan Korkmaz, "Ülkemizde var olan birlik beraberliğimiz, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara prim vermeyecektir. 30 Mart sabahı güçlü bir İzmit ve güçlü bir AK Parti olarak yolumuza devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. sonrasında kısa bir selamlama konuşması yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek, bölgede yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Doğan, "Bunları yaparken tek amacımız sizdiniz. Artık masa başı belediye başkanlığı geçti. İzmit'in dinamizme ihtiyacı var. Biz sabah namazından gece yarısına kadar sokak sokak dolaşıyoruz" dedi.

'BİZ HİZMET EKİBİYİZ'

'Bizim tek muradımız halkımızın memnuniyetini kazanmak' diyen Dr. Nevzat Doğan, teşkilat yöneticilerine emeklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Doğan, "Bu bir takım çalışmasıdır. Yine herkesin belediye başkanı olarak hedefimize devam edeceğiz. Hedefimiz yeniden büyük Türkiye'yi inşa etmektir. Biz bu çalışmaları sizlerin desteği ve sizlerin duasıyla bunu yapıyoruz. Birlikte İzmit'imiz kazandı, Yuvam Akarca kazandı" ifadelerini kullanarak partiye yeni katılan isimlerle alakalı da "Yuvamıza hoş geldiniz" diye konuştu. 'Biz hizmet ekibiyiz' diyerek sözlerine başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bizim görevimiz hizmet etmektir" ifadelerini kullandı.

'KOCAELİ'NDE İZMİT'E EN BÜYÜK FARKLA ALACAĞIZ'

Başkan Karaosmanoğlu, kentimizi daha yaşanabilir ve sağlıklı bir şehir yapmak için adım attıklarını belirterek, "Türkiye varlıklı hale geldi. Bunun sebebi kaynaklarımızı tasarruflu kullanıyor. Kurda kuşa yem etmiyoruz. Bu milletin verdiği vergilerden bu yolları, kavşakları yapıyoruz. Bizim tek bildiğimiz şey, milletin malı, milletin hazinesi namusumuzdur. Sizden tek beklentimiz, 'Allah razı olsun' demeniz. En büyük varlığımız halkımızın duasıdır. Kocaeli'nde en farklı en güzel sonucu İzmit'te alacağız" ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı. Sonrasında söz alan Milletvekili İlyas Şeker ise, partiye yeni üye olan isimlere hayırlı olsun dileklerini ileterek doğru bir karar vermelerinden dolayı her birini tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti'ye Davullu Zurnalı Üye Katılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı
    01:57 Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı

    Ümraniye'de frenleri tutmayan bir araç, seyir halindeyken park halindeki 14 araca çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü.

  • Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor
    01:53 Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor

    Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı, Bulancak ilçesinde bir kuyumcunun soyulması olayına ilişkin soruşturma işlemlerinin hala devam ettiğini açıkladı. Olayın gerçekleştiği gün yakalanan 3 şüpheli tutuklandı ve suç aletleri ile gasbedilen ziynet eşyaları ele geçirildi. Soruşturma devam ederken, kamuoyuna gelişmeler hakkında bilgi verileceği belirtildi.


Advertisement