Ak Partili Berber'den, İlçe Başkanı Dinç'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Berber'den, İlçe Başkanı Dinç'e Ziyaret

Ak Partili Berber\'den, İlçe Başkanı Dinç\'e Ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç’e ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

31.01.2017 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, AK Parti Salihli İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Yeni göreve başlayan AK Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç'e 'hayırlı olsun' temennisinde bulunan AK Partili Berber, yönetim kurulu üyelerine de görevlerinde başarılar dileyip, nöbeti devreden yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Salihli'nin, Manisa ili için önemli bir ilçe olduğunu vurgulayan Berber, "Salihli, Türkiye genelinde bulunan 50 ilden büyük bir ilçemiz. Ancak, her nedende Salihli'yi Ak Belediyecilik ile buluşturamadık. Ama inşallah, yeni başkanımız ve yeni yönetim kurulu üyelerimizin çalışmaları ile 2019 yerel seçimlerinde Salihli'yi Ak kadrolarla buluşturacağız. Manisa Büyükşehir Belediyesi de kazanacağız. Çünkü Salihli ve Manisa hizmete susadı, Ak kadrolar göreve gelip, hizmet susaması son bulacak" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Berber'den, İlçe Başkanı Dinç'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement