Ak Partili Elitaş: Milli Birlik ve Beraberlik İçin Siyasetçileri Hizaya Getirmek, Vatandaşlık... - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Elitaş: Milli Birlik ve Beraberlik İçin Siyasetçileri Hizaya Getirmek, Vatandaşlık...

Ak Partili Elitaş: Milli Birlik ve Beraberlik İçin Siyasetçileri Hizaya Getirmek, Vatandaşlık...

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alman medyasına verdiği demeçte "Türkiye güvenli bir ülke değil" demesini eleştirdi.

06.08.2017 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alman medyasına verdiği demeçte "Türkiye güvenli bir ülke değil" demesini eleştirdi. Elitaş, "Terör örgütlerini destekleyen ülkelerin basın organlarına, Türkiye'yi şikayet eden Kılıçdaroğlu'nu size havale ediyorum. Türkiye'nin milli birlik ve beraberliği içerisinde olabilmesi için siyasetçileri hizaya getirmek, vatandaş olarak bizim en büyük görevimizdir" dedi.

Elitaş, Kocasinan İlçesi Ebiç Mahallesi'nde düzenlenen 6'ncı Su ve Buğday Festivali'ne katıldı. Burada konuşan Elitaş, Türkiye'nin sayısız badireler atlattığını belirterek, "Türkiye'nin bölgesinde emin ve hızlı adımlarla büyümesi, Türkiye düşmanlarını maalesef rahatsız etti. Onlar 40 yıldır besledikleri bir taraftan bebek katili Apo'nun örgütü PKK'yla, diğer taraftan vatan haini FETÖ'nün elemanlarıyla ülkemizi peşkeş çekmek, işgal etmek projesi, 15 Temmuz günü en son su yüzüne çıktı" dedi.

Konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Kontrollü Darbe' sözünü de eleştiren Mustafa Elitaş, 15 Temmuz gecesi TBMM bombalanırken, CHP'li bazı milletvekillerinin de Meclis'te olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Sayın Kılıçdaroğlu, şimdi de bir Alman dergisine beyanat vermiş. Türkiye güvenli bir ülke değildir. 2019'da bu ülkeyi Recep Tayyip Erdoğan'dan kurtaracağız diyor. Ey Kılıçdaroğlu, sen ülkeni Almanya'ya, başka ülkelere şikayet edecek durumda mısın? İnsan bir düşünür, Türkiye'yle mücadele eden FETÖ'nün ve PKK'nın arkasında olduğu tescillenmiş ülkelere şikayet ederek, eline ne geçecek? Terör örgütlerini destekleyen ülkelerin basın organlarına ülkeni şikayet ederek, halk nezdinde ne şekilde anılır, bir düşündün mü? Bu Kılıçdaroğlu'nu size havale ediyorum. Açıkçası, böyle bir ana muhalefet partisi lideri, ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkarma hedefinin önünde itici bir güç değil, engelleyici bir güçtür. Onun için hepimizin iyi düşünmesi, Türkiye'nin milli birlik ve beraberliği içerisinde olabilmesi için siyasetçileri hizaya getirmesi vatandaş olarak bizim en büyük görevimizdir."

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Elitaş: Milli Birlik ve Beraberlik İçin Siyasetçileri Hizaya Getirmek, Vatandaşlık... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement