Ak Partili Ercoşkun'dan Olimpik Yüzme Havuzu Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Ercoşkun'dan Olimpik Yüzme Havuzu Müjdesi

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu’da uluslararası organizasyonların yapılacağı 3 bin kişilik spor salonu yapılacağının müjdesini verdi.

05.05.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu'da uluslararası organizasyonların yapılacağı 3 bin kişilik spor salonu yapılacağının müjdesini verdi.

Bolu'nun turizm ve spor kenti olma hedefinde çıtayı yükselttiğini ifade eden AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "3 bin kişilik spor salonumuzun yanına olimpik yüzme havuzu yapacağız ve Karaçayır'ı uluslararası dev organizasyonlara kapılarını açacak spor kompleksine dönüştüreceğiz. Yatırımlarla donatacağımız Bolu'yu sporda marka şehir yapmanın yanı sıra uluslararası düzeyde sporcu yetiştirme imkanına da sahip olacağız. Bolu'muz için belirlediğimiz hedeflere bizleri bir adım daha yakınlaştıracak yeni bir çalışmaya daha imza atıyoruz. Üç bin kişilik spor salonumuzun yanına olimpik yüzme havuzu yapacağız ve Karaçayır'ı uluslararası dev organizasyonlara kapılarını açacak spor kompleksine dönüştüreceğiz. Yeni yapacağımız yüzme havuzu olimpik standartlarda olacak. Yüzme havuzunda yine olimpik standartlarda atlama kulesi de bulunacak. Yatırımın bir an önce hayata geçmesi için arazi tahsis işlemlerimizi tamamladık. Önümüzdeki günlerde inşaat çalışmalarına başlanacak" ifadelerini kullandı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Ercoşkun'dan Olimpik Yüzme Havuzu Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement