Ak Partili Gençler Berat Gecesi'ni İkramlarla Kutladı - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Gençler Berat Gecesi'ni İkramlarla Kutladı

Ak Partili Gençler Berat Gecesi\'ni İkramlarla Kutladı

AK Parti Bursa Gençlik Kolları üyeleri Berat Kandili’nde gecenin feyzinden yararlanabilmek için camilere koşan yüzlerce kişiye Kuran-ı Kerim ve lokum dağıttı.

13.06.2014 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bursa Gençlik Kolları üyeleri Berat Kandili'nde gecenin feyzinden yararlanabilmek için camilere koşan yüzlerce kişiye Kuran-ı Kerim ve lokum dağıttı.

AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Berat Kandili sebebiyle, 1. Murat Hüdavendigar, Üftade, Yeşil ve Emir Sultan camilerinde Kuran-ı Kerim ve lokum dağıttı. Bu manevi gecenin feyzinden yararlanmak için camilere koşanlara vatandaşlara bir ikramda bulunmak istediklerini belirten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli, "Berat Kandili'nde de halkımızla bu anlamda iç içe olmak istedik. Her dini bayramda ve özel gecelerimizde çok şükür tüm camilerimiz dolup taşıyor, bizler de ikramlarımızla halkımızın bu coşkusuna ortak olmaya çalışıyoruz. Berat Kandili, Ramazan Ayı'nın en önemli müjdecilerinden biridir. Bu vesile ile tüm İslam Alemi'nin Berat Kandili'ni ve artık sayılı günler kalan Ramazan Ayı'nı kutluyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Gençler Berat Gecesi'ni İkramlarla Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement