AK Partili Gençlerden 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' Paneli - Son Dakika
Güncel

AK Partili Gençlerden 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' Paneli

AK Partili Gençlerden \'Sandığa Sahip Çıkıyoruz\' Paneli

AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları "AK Gençlik sandığa sahip çıkıyor" adı altında panel düzenledi.

04.06.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları, yaklaşan seçim öncesi "AK Gençlik sandığa sahip çıkıyor" adı altında panel düzenledi.

Yoğun katılım gören panelin açılışında konuşan AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk, "Bugün burada toplanmamızın sebebi belli. Gençlik sandığa sahip çıkıyor. Buradan söylemek istiyorum, bizim 7 Haziran'a kadar yaptığımız çalışmalar bildiğiniz üzere 1 günde neticelenecek. Biz o gün orada sandıklara sahip çıkamazsak, elimizden geleni yapamazsak biliyoruz ki, nasıl bir sonuçla sonuçlanacaktır. Bunun için biz elimizden geldikçe bütün çalışmalarımızı yapıp, o gün sandığa gidip ve yapılan bütün itirazlara, bütün provokasyonlara karşı durup, diklenmeden dik durarak sandıklarımıza sahip çıkacağız" dedi.

AK Parti MKYK üyesi milletvekili adayı Prof. Dr. Mazhar Bağlı ise; "Sevgili arkadaşlar, samimiyetle söylüyorum ben Üniversitede Öğretim Üyesiyken de AK Parti MKYK üyesiydim ve sık sık programlara, televizyonlara, bu tür programlara katılan birisi olarak gittiğim her yerde, gerçekten göğsümü gere gere partimizi ve partimizin yaptığı icraatları, politikaları çok büyük bir coşkuyla anlatıyorum. Bunu anlatmamın, bunu anlatabilmeme imkan tanıyan tek unsur sizlersiniz. Bunu sizi pohpohlamak için söylediğimi düşünmeyin lütfen. Bütün samimiyetimle söylüyorum. Niçin söylediğimi de birazdan arz edeceğim. Şundan dolayı; efendim biz Türkiye'de % 50 oy almış bir parti olarak ben bu kadar gönüllü bir biçimde çalışan kardeşlerimizin, arkadaşlarımızın bize sağladığı imkan sayesinde ben rahatlıkla yürüyebiliyorum sokaklarda. Rahatlıkla karşıma çıkan rakiplerime çok net ve kesin cevaplar verebiliyorum. Eğer ben arkamda bu kadar çok büyük bir gönülle, çok büyük bir dua ile duran bir gençlik olmamış olsaydı hakikaten pek çok yerde tedirgin davranırdık. Pek çok yerde istediğimizi söyleme konusunda cesaret gösteremezdik. Biz bu işleri sizin sayenizde yapıyoruz. Sakın şunu hiç unutmayın. Bakın biz 12 yıl boyunca Türkiye'de bir devrim gerçekleştirdik. Başörtüsünden Kürt meselesine, alevi meselesinden ekonomik dar boğazlara, dağılımdaki adaletsizliğe, İMF'yi Türkiye'den kovmamıza, tarihsel bağlarımıza yeniden kavuşmamıza, sağlık alanında, adalet alanında Türkiye'nin çetelerden temizlenmesine kadar pek çok devrimler yapmış partinin birer üyesi olarak ne kadar gurur duysanız, ne kadar gurur duysak azdır" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Partili Gençlerden 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement